Begagnade bilar i Halland

Topp 24 försäljare av begagnade bilar i Halland

• AutoHouse AB

Verifierat företag
    406 omdömen
    Tycker du att det känns krångligt och jobbigt att byta bil? Hos oss på Autohouse vill vi göra det roligt och enkelt att köpa bil! Kom förbi oss så hjälper vi dig genom ditt nästa bilköp!
    Anders J
    Anders J: Toppenbemötande,bra engagemang och en hyfsad deal Köpte en BMW 520
  • Fredrik Patrik R
    Fredrik Patrik R: För det första var det lätt att hitta dit . Fick ett väldigt bra bemötande, när vi kom dit och skulle titta på en bil . Vi hade sett bilen på en annons och blev överraskad att den va så fin och bra som annonsen var . Det var en Honda Civic -08 . Jag lade en handpenning och kom tillbaka några dagar senare . Fick ett mycket trevligt bemötande och affären gjordes färdig . Kan bara säga gått om denna bilfirma . Ett stort tack ! Ps. Nocco va trevlig också 😉
  • Dennis L
    Dennis L: Köpte en begagnad cla, gömda lackskador i fronten som kom fram efter 1 vecka…
  • Köp, sälj eller byt bil hos oss i Kungsbacka! Vi har högt kundfokus, ger dig bra priser och vill att din bilaffär ska flyta felfritt.
    Arne B
    Arne B: Jag köpte en otroligt fin corvette grand sport. Bilen är precis som ny. Väldigt väl bemött av säljaren med ett stort kunnande om bilen. Rekomenderar stort atoparken till fler köpare.
  • Per B
    Per B: Körde från Helsingborg med förhoppning att kunna åka hem med bilen jag var intresserad av vilket också infriades på ett snabbt och smidigt sätt. Trevlig o proffsigt bemötande på alla sätt och vis så kan rekommendera Friman bil för er nästa bilaffär 👍
  • Robin B
    Robin B: Magnus är väldigt duktig samt trevlig beskrev bilen via telefon och allt var som överenskommet när jag kom upp rekommenderar magnus// Robin B
  • CHRISTER S
    CHRISTER S: Köpte en Peugote partner -11för en vecka se var tillbaka dagen efter ich klagade på ac och att automatlådan inte funka som den ska , ac fick ja fylld men efter 2 dagar va den tom igen ang vxllådan scarar han ej på varken tel elr mess varit och lämnat ett kostnadsförslag på lådan men det är tyst , partickelfiltret är helt tätt ingen servlcebok elr instruktionsbok bara en nyckel,fruktansvärt missnöjd kommer nog bli ett fall för ARN
  • Grimmereds Verkstads Ab
    Grimmereds Verkstads Ab: Personligt, proffesionellt och trevligt bemötande. Håller vad dom lovar och lite till!!!
  • Kent Olof Magnus L
    Kent Olof Magnus L: Bytte in min dåvarande bil mot en dom hade till salu, fick bilen hemlevererad 130mil enkel väg inom 48h efter att vi fixat affären. Bilen var i utlovat skick, mycke trevliga säljare!
  • Stellan K
    Stellan K: Rak, tydlig och bra kommunikation. Säljaren levererade en bil precis såsom bilderna visade och han var kunnig, vilket gjorde att alla mina frågor blev besvarade på direkten. Tryggt och bra!
  • Sebastian B
    Sebastian B: Rekommenderas, bilens skick motsvarande hans beskrivning samt reserverade bilen åt mig.
  • Lars Åke A
    Lars Åke A: Köpte en Toyota utav Tobias en av dom trevligaste säljarna jag mött på länge.
  • Alan M
    Alan M: Köpte en BMW hos Bilia Group i Kungsbacka och fick toppenservice. Bra bemötande från första mailet, flög ner från Stockholm för att hämta bilen, fick då bilen fulltankad för att kunna köra hem den. Efteråt visade det sig att vi missade att få med insynsskyddet till bilen, inga problem. Skickade ett mail och sa att den inte åkte med när sommardäcken lades in i bagaget och nu sänder de upp insynsskyddet. Jag var väldigt orolig för servicen efter att ha läst alla dessa omdömen men efter att själv köpt en bil hos dem så är min slutsats att andra tyvärr hamnat hos en dålig säljare men Rolf i Kungsbacka var väldigt professionell.
  • Mohamed Abdulnaser K
    Mohamed Abdulnaser K: Köp inget av dessa banditerna! Dem sålde mig en bil med däck som är 9,5 år gamla. Dem lura mig helt och förde mig bakom kulisserna, bilen köpte jag i februari månad och konstigt nog var sommardäcken på, mm undra varför. Jo för att vinter däcken var helt slitna så dem ville inte att vi skulle se dem på bilen. När bilen var köpt och allting var klart tog säljaren bilen till verkstaden o där satte dem på vinterdäcken. Jag litade på Bengt bil då det är ett stort företag så jag kollade genom däcken. Men lita inte på dessa! Har mejlat dem flera gånger om de och ingen vill hjälpa till. Fyfan..
  • Emmely P
    Emmely P: Tyvärr ingen positiv upplevelse. Säljare som ej står för det som sagts. Mycket besviken på hela affären.
  • Stefan J
    Stefan J: Rekommenderas! Snabbt och bra samt bra priser.
  • Hans S
    Hans S: Bra delar till bra priser för MG fans. Trevlig och kunnig personal som vet vad jag behöver innan jag själv vet det. Snabba leveranser utan krångel.
  • Karl Herman R
    Karl Herman R: Ringde då jag var intresserad utav en bil dom sålde. Trevlig säljare över telefon men han var väldigt tveksam då jag frågade om det fanns möjlighet att få boka in en provkörning. Då jag alltid kört BMW tidigare och berättade detta tyckte jag det konstigt att han var såpass tveksam att låta mig prova bilen i fråga då detta var en Mercedes. Jag skulle återkomma nästa dag då jag pratat med sambon om en tid som passade oss att titta på bilen. Sagt och gjort, jag ringde dagen efter men säljaren jag pratat med var ej tillgänglig. Jag lämnade namn och telefonnummer för återkoppling men det kom aldrig någon.. Sökte vidare och köpte en likadan modell av en annan firma två dagar senare.. Bilen i fråga låg runt en halv mille. Tror Deluxe bil får steppa upp sitt game lite om dom vill vara med i matchen...
  • Peter J
    Peter J: Håll i dina pengar om du lämnar in bilen på reparation här för dom tar betalt om dom kan laga felet men även om dom inte kan det .Min bil kunde dom inte laga men skulle ändå ha 20000kr för att dom försökt ingen empati bara ge oss dina pengar och ta din bil härifrån eller ge oss mer penga så kan vi försöka en stund till.TVI vale sicka människor 👎🏻👎🏻
  • Marie Helen J
    Marie Helen J: Skrev ett omdöme hur ett företag bollar över. Till någon annan som svar jag vet inte hör med dragskrokexperten eller kundservice . Detta har jag gjort . Jag definitivt inte rekommendera ett Riddermark/ Halmstad.
  • Yvonne K
    Yvonne K: Jag har nu fått rätt i ett ARN ärende mot Nordström bil AB som nu heter juridiskt P&r Städservice AB ordförande Robin Nordström och ledamot Ida Kjeller fortsätter i företaget Får se nu om dom gör rätt för sig och betalar det ARN beslutat att dom skall göra 9008kr Bedrövligt bemötande Lurar sina kunder
  • Estifan A
    Estifan A: Väldigt oseriösa säljare, vi skulle köpa en bil, blev hem skickade pga inte tid då skulle vi få papper o allt digitalt, dagen efter får vi meddelande att bilen är såld
  • SAMUEL J
    SAMUEL J: Hej! Köpte en bil på Hedin Kungsbacka som strulade lite när jag skulle köpa den. Ett elfel som gjorde att några lampor tändes och drog ur batteriet ibland. Detta var givetvis en varningsklocka men säljaren påpekade att det var garanti som skulle täcka elfel. Frågade som exempel på vad garantin skulle täcka om en trasig farthållare skulle gå på garantin, jajjemen var svaret! Hade aldrig köpt en bil privat om den visat de felen strax innan affären men med garanti och en välkänd firma tänkte jag att jag kunde vara trygg.. Just farthållaren har strulat och fungerar ibland, ibland inte. Orkade inte ta tag i det men nu ett antal månader efter affären så köpte jag husvagn och märkte att släpvagnskontakten inte fungerade. Lämnade då in bilen på felsökning för båda felen. Inget går på garantin visar det sig och jag får betala reparation av släpvagnskontakt helt själv. Köper man hos en firma vet man att man betalar överpris och förväntar sig därmed också lite mer hjälp men så blev det inte i detta fallet! Nästa bil köper jag privat!
  • Marcus E
    Marcus E: Jag gick som ovetande bilköpare och köpte en Mercedes c180 av Håkan för 15 000. 2 år senare får jag inte sålt den då den inte är värd någonting och den har krånglat något fruktansvärt. Köp ingen bil om du inte är insatt då han lurar dig på stuts. Detta är ett familjeföretag som bara vill ha en extra peng i fickan och offret har ingen betydelse. Vid vidare information: marcus.eriksson1991@gmail.com