Begravningsbyrå i Östergötland

Linköping  (1 st)
Finspång  (1 st)

Topp 3 begravningsbyråer i Östergötland

• Nikke N
    Nikke N: För min familj var det självklart att återigen välja Östgöta Begravningsbyrå i samband med att en familjemedlem avled. Det har känts välkomnande att komma dit igen och vi har bemötts varmt, vänligt och proffsigt precis som tidigare. Den juridiska kunskapen hos Östgöta Begravningsbyrå är mycket god, deras kontaktnät för olika tjänster är gedigen, dialogen är smidig och vi får och har alltid fått den hjälp vi behöver. Deras utbud av olika begravningspaket är verkligen toppenbra. Där framgår tydligt vad som ingår i varje paket och du kan välja den nivå du önskar på själva begravningspaketet. Vi valde ett paket som tar hand om allt som behövdes. Det känns bra. Hos Östgöta Begravningsbyrå är tillgängligheten hög. Servicenivån är hög. Det är smidig att samarbeta med dem och att bollplanka eventuella egna ideer , det blir ett jättefint teamwork. De lyssnar på dig och du kan fråga och ha idéer och de bidrar med sin gedigna kompetens. Det har gjort att vi har kunnat koppla av och ägnat oss åt andra praktiska ting. Musiken och solister i samband med begravningen ordnades av representanten från begravningsbyrån och vi var helnöjda med musikerna. Stunderna på Östgöta Begravningsbyrå mynnade ut i ren känsla av ett trevligt teamwork om än det var i en stund av sorg som inte är en vardag för oss i vanliga fall.. Så ännu en gång har Östgöta Begravningsbyrå givit oss ett fint minne. Varmt tack till er alla inblandade!
  • Anders B
    Anders B: Mycket vänligt och informativt bemötande med stor empati. Lyssnade på våra önskemål och hade vårt perspektiv som rättesnöre istället för en allt för ”säljande” inställning !
  • Lina
    Lina: Har gjort bouppteckning där och företaget har en riktigt osympatisk jurist. För det första så hade han inte de kunskaper som krävdes och för det andra så var han överlägsen och rent otrevlig mot oss anhöriga. Han skrek åt min 90-åriga farmor (!) som ställde frågor. Krävs det ingen form av empatisk och pedagogisk förmåga för att jobba på en begravningsbyrå? Bland det jävligaste jag varit med om. Har även hört att andra har liknande erfarenheter så välj gärna annat företag när det gäller den juridiska biten!