Cajsa W:
Otroligt bra stöd och hjälp genom hela processen det är med en begravning. Fanns alltid där för att svara på frågor mitt i vår kris! Lugna och hjälpsamma, mycket över vår förväntan! Rekommenderas mycket varmt!
Helen H:
Mitt i kaos och chock precis när mamma gått bort så fanns Helen på Krokoms Begravningsbyrå att få hjälp och stöd av.
Ödmjuk och försiktig men med stort engagemang fick vi hjälp med allt som kändes helt oöverstigligt och svårt att hantera. Konkret information om vad vi behövde ta i tu med och ödmjuk inför vår och mammas önskan om detaljer kring hennes bortgång. Det kunde inte blivit bättre.
TACK <3
Klas-Göran J:
Vi blev väldigt väl bemötta när vi kom för att beställa en begravning av min hustru (kremering). Våra förväntningar blev så som vi hade förväntat oss med andra ord en väldigt fin sista stund.
Absolut levde Östersunds Begravningsbyrå upp till våra förväntningar.
Därför kan vi varmt rekommendera Östersunds Begravningsbyrå, dom ordnade till och med så att vi fick ett strålande väder, med sol och klarblå himmel dock kylslaget.
Kerstin J:
Trevligt och bra bemötande. När vår ensamstånde son gick bort missade dom att medalae vissa av de saker vi skulle utföra tex adressändring och att ta ut bankpapper. Det saknas en checklista eller liknade att följa för äldre som inte är bevandrarde i den digitala värden.