Bensin i Skåne

Tomelilla  (1 st)
Svedala  (1 st)

Topp 13 bensinmackar i Skåne

• Johan S
    Johan S: Bästa macken i stan! Alltid trevliga och hjälpsamma! Hög service!
  • Johanna L
    Johanna L: Statoil är ju Statoil, ser ut som alla bensinmackarna i kedjan. Dock har denna bensinmacken ICA Express och öppet dygnet runt, vilket ibland kan vara smidigt. Personalen är trevlig. ICA sortimentet är begränsat (är ändå en bensinmack), men det nödvändigaste går att hitta. Priserna är ej som i en Vanlig ICA butik, det är dyrare här. Men finns behovet at akut köpa något efter stängningstid är man kanske beredd på detta och får skylla sig själv. Som bensinmack har jag endast "tankat" här, och vid 1 tillfälle fått hjälp med "lampor". Så jag kan ej ge ett omdöme helt på servicen när det kommer till bil delen. Endast konstatera att jag blev bemött bra. Ger denna Statoil mack "5/5 Recos"
  • Malin A
    Malin A:
  • P
    P: Åhus Statoilmack - världens bästa statoilmack.
  • Christine E
    Christine E: Bra service. Trevligt bemötande. En mack jag kan rekommendera.
    pelle D
    pelle D: Bra service och bra öppettider
  • Per M
    Per M: Service i världsklass helt enkelt. Inget är något problem här. Mycket trevlig och kunnig personal.
    Martin J
    Martin J: Här får man bra service till ett bra pris, lämnade in min cykel på vårgenomgång och är mycket nöjd med resultatet.
    A
    A: Mycket bra! Tack för gäst vänlighet, här kan jag som mc-förare gå på toalett utan att jag varken behövde tanka eller handla något. Trevlig personal dessutom.
  • Fredrik H
    Fredrik H: Ärlig verkstad. Vågar avråda dyrare reprationer för kundens bästa. Ökad servicgrad med nyrenoverad butik
  • 4 omdömen
    Kristian N
    Kristian N: fungerar väl som det är tänkt . öppet hyffsat bra tider då det inte preics hjälp att de hade haft öppet längre än till 12 då det är långt från staden . annars helt okej. hade det vanliga utbudet.
    Martin M
    Martin M: Ett fullständigt bedrövligt bemötande där vi fick lida för deras inkompetens och därmed blev utan hyrbil trots att vi bokat. Hyr bilen någon annanstans!