Bensin i Uppsala

Håbo  (1 st)

Topp 7 bensinmackar i Uppsala

• 1 omdöme
    Benny E
    Benny E: Ett bra ställe att fika på om man kommer förbi med bilen,det gäller även om man bor i knutarna så kan man bara vika in för att ta en fika.Personalen är allt på gott humör och hjälpsamma om det är nåt problem med bilen.
  • Per-åke L
    Per-åke L: dom är väldigt bra. man blir alltid välbemött
  • Mary
    Mary: Öppet dygnet runt! Säljer det mesta man kan behöva som mjölkprodukter, sötsaker, bröd, enklare maträtter mm. Priserna är bra mycket högre än i de vanliga mataffärerna, men jag har inga problem att betala de extra kronorna med tanke på deras fantastiskt generösa öppettider (dygnet runt, jämt).
  • William F
    William F: När bensinen börjar tryta och godiset är slut är preem eriksberg räddningen. Ligger på gåavstånd för många och när man kommer dit möts man alltid av ett vänligt bemötande.
  • Nikke L
    Nikke L: Obegripligt bra Statoil-mack som lyckas med att vara riktig mack trots att de har det där jätteutbudet av godis, läsk, snabbmat, kaffe. Och så har man en grej som inte finns på någon annan bensinmack som jag känner till och det är en jättestor humidor med ett stort utbud av bra cigarrer.
  • Max R
    Max R: Schysst mack med väldigt trevlig personal. Hade problem med bilen en gång, och personalen var mycket tillmötesgående och hjälpsam. Dessutom har macken självklart även allt man kan önska på en mack, som lättare käk, snacks, dricka m.m.
  • Johan F
    Johan F: P-bot på kundparkering, trots stamkund. Otrevligt bemötande när jag förklarade att jag köpt glass och pratat med en kompis och tiden sprang iväg. Kommer aldrig sätta foten eller bilen där igen😡