Ronnie Kian D:
Var intresserad av en bil hos Melinas och tänkte kika lite på den och säljaren var så trevlig och glad, när jag ville veta vad han skulle ungefär ta min i inbyte så skiftade han attityden rätt så snabbt och krävde att jag skulle göra en affär innan han säger vad han vill ge för min bil. Uselt bemötande, vågar inte ens tänka på hur det är att göra med den människan om man köpt bil av honom och det visar sig vara något fel som man vill få åtgärdat.
Köp bil på egen risk säger jag bara.
Ingrid Margareta O:
Varning för denna firma!
Köpte en vattenskoter i somras för 130 000 hos denna firma. Lämnade in den på service för ett par v sedan o den visade sig var stulen. Skotern är nu beslagtagen av polisen o firman vägrar göra rätt för sig.
Oerhört oseriös firma!
Micke R:
Jag nappade på reklamen jag fick i brevlådan. Har bott i Järfälla i många år och haft min bil servad på många av Järfällas större och mindre verkstäder.
Jag bestämde mig för att prova CarCell för en liten service. Jag blev så nöjd att jag även anlitade de för byte av kamrem. Skönt och glatt gäng som vet vad kundservice innebär! Har nu lämnat in sommardäcken på deras hotell. Ses snart igen!
Tack så mycket! :) /Micke