Eldin E:
Blev faktiskt bemött med bra service och dem var väldigt positiva hela tiden så det smittade av sig.
Trodde först att ja skulle bli bemött som vilket bilfirma som helst för dem flesta tänker bara på pengar.
Men allt gick bra och jag är riktigt nöjd och blir definitivt en återkommande kund framöver. Jag köpte en Audi A6 som är riktigt fin och den går fortfarande som en dröm.
Fatma A:
Jag vill verkligen tacka och varmt rekommendera Riddermark Halmstad, och särskilt säljaren Olympia Majlath. Hela processen var smidig, med rättvisa priser och mycket bra kommunikation.
Trots att det uppstod problem med betalningen från min sida löste Olympia situationen på ett fantastiskt sätt. Jag fick en extra hemleverans av bilen utan att behöva stå för några extra kostnader.
Bilen transporterades cirka 700 km, vilket innebar runt 7 timmars körning för föraren, och att företaget stod för transportkostnaden var väldigt generöst.
Olympia hjälpte till med allt och var ärlig och tydlig i sin beskrivning av bilen. Jag kände mig trygg genom hela köpet och fick även veta att jag alltid var välkommen att höra av mig om det skulle vara något med bilen.
Jag är mycket nöjd och rekommenderar henne och Riddermark Halmstad starkt