Linda L:
Jag varit kund hos Folkbil sedan 2017 när jag köpte ny bil. Mycket trevlig och bra att jobba med. I 2022 bytte jag in min bil för en ny och de var otrolig tillmötes gående, gav mig fantastisk trade-in pris på min gammla bil och bra nedsatta pris på min nya. De har varit super trevlig att ha for support även men, tyvärr, deras väldigt höga service priser drar ner på betyg.. Bortse service skulle de fått en 5:a.
Jonny P:
Tog kontakt med Klarälvdalens bil för en värdering av min dåvarande bil inför ett kommande bilbyte, fick ett mycket trevligt bemötande och ett bra bud på min bil.
Och även om mitt nya bilköp tog något längre tid än planerat så var det inga problem vid försäljningen av det gamla fordonet till Klarälvdalens bil, det överenskomna summan sattes in på kontot i samband med överlämnadet av bil och nycklar.
JIM S:
Köpte en bil av Anna's bilar AB i Molkom. Bilen levererades med däck som var direkt trafikfarliga då metallnätet på insidan hade släppt på 3 av 4 däck. Felet var omöjligt att se med däcken monterade på, så inte heller besiktningen märkte detta. Dock vid en balansering hos en däckfirma ser man det oerhört tydligt. Detta i sig var inget problem då de flesta företag avhjälper denna typ av fel utan omsvep men för Anna's Bilar AB var det inget de kunde prioritera.
Läs hela storyn, som inte är avslutad än, på www.mcoon.se
Ärendet ligger hos ARN och Anna' bilar välkomnar detta.
Tänk dig för innan du gör affärer med detta företag. Är deras allmänna inställning till att reklamationer ska avgöras hos ARN i ett fall, så är det nog att förvänta även i andra fall.