Bilförsäljning i Vallentuna

3 rekommenderade bilförsäljare i Vallentuna kommun

Nyfiken på vad din bil är värd?
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om fri värdering nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Varmt välkomna till Carson!
    Mika T
    Mika T: Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jätte trevligt personal.
  • Driver du bilfirma i Vallentuna?

• Leif E
    Leif E: Köpte en SLK 350. Har köpt ett antal bilar genom åren hos olika bilfirmor. Denna gång var det en njutning att stå inne hos en bilhandlare. Förutom att bilen var otroligt fin och till ett rimligt pris så kan jag säga följande om hoffner. Jag har aldrig tidigare känt mej så trygg och glad när jag åkt hem med ett nyförvärv. Mycket proffsiga trevliga män som arbetar där. Dom kan bilar. Man känner att dom älskar bilar. Tar sig tid. Går igenom. När affären sedan var klar bad dom mej komma tillbaka nästa gång jag var hemma för att sätta på nya märkesdäck på bakhjulen. Dom hade en eller två säsonger kvar. Snacka om att ta ansvar för sin produkt. Det skall bli ett nöje att träffa dom igen om nått år när det är dags för något nytt. MVH Leif Eriksson
  • Driver du bilfirma i Vallentuna?

• MAX S
    MAX S: Lång recension följer nedan, sammanfattningsvis har detta företag: sålt oss en defekt och direkt livsfarlig bil, lovat att betala för åtgärda bilen, vägrat att betala, blivit dömda av ARN, överklagat ARN:s beslut, blivit nekade överklagan, vägrat att betala, blivit avstängda från Blocket och därmed till slut betalat ut den fulla summan men då även hotat med att dra oss inför domstol för att återkräva summan. Vi köpte en V70 från Ricond för 2 år sedan nu, redan från början var det ett flertal fel på bilen, de tog på sig att åtgärda samtliga problem, till en början så åtgärdade de en hel del problem på sin egen verkstad men efter det så uppstod snabbt flera problem då vi hade tagit emot bilen. Bland annat hade de missat att bilen varit återkallad av Volvo ca 3 år tillbaks pga motorfel, detta upptäckte vi i rusningstrafik på E4an, plötsligt stannade motorn mitt på motorvägen, en väldigt obehaglig upplevelse som hade kunnat lett till direkt livsfara. Eftersom att bilen helt slog av, låste sig även ratten. Självklart tog de på sig att betala för bärgaren. Utöver detta var de flertal problem med bluetooth, felaktigt demonterat alkolås som ledde till att bilen inte startade och andra småfel, allt detta tog de på sig att betala men att vi då skulle ligga ut med pengarna. Problemet uppstod bara när det kom till själva betalningen, då hade det plötsligt ändrat sig och kom med en barrikad av ursäkter varför de ej tänkte betala. De sa dock att vi kunde anmäla dem till ARN och att de självklart skulle följas deras beslut. Någonting som vi då vart tvungna att göra, ett år senare kom beslutet från ARN som självklart gick helt och hållet på våran linje. Detta tyckte Ricond såklart inte om och de fortsatte vägra betala med hänvisning till att ARN ”haft så mycket att göra och därav inte haft möjlighet att göra en rättvis bedömning”. De valde att överklaga domen, någonting som självklart blev nekat då det saknades felaktigheter. Efter detta så fortsatte de trots allt vägra och endast när Blocket valde att stänga ned deras sida då de inte tillåter att företagen där trotsar ARN, så valde de till slut att betala ut den fulla summan på 11 340 kr till oss. I nuläget hotar de alltså att dra oss inför domstol för att kräva tillbaka pengarna. Sammanfattningsvis, undvik detta företag i största utsträckning, om du ändå av någon anledning får för dig att handla av dem, låna inte ut en krona i form av reparationer.