Anders Nils Gustav E:
Riktigt bra bemötande från personalen, de var mycket flexibla och trevliga att ha att göra med. Jobbet var sjukt bra utfört och det gick snabbt.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ behöver jag plåtjobb igen så åker jag dit tveklöst!
Thomas e:
En lackfirma som kan lyssna på kunden och leverera det man vill ha inte nödvändigtvis det man "tror" att man vill ha,dessutom punktliga i leveranserna.
Lukas K:
Inte nog med att de utförde det arbetet som behövde göras galant - de gjorde även rent bilen invändigt till nyskickskänsla och tvättade den utvändigt. Dessutom hade de lagat fler saker än vad jag hade räknat med. Mycket vänligt och professionellt bemötande från första kontakt till uthämtning av bilen.
Wayne william S:
Cant give them any rating the worst service I have ever received rude uncaring clowns that managed to damage the paintwork on my car and then refused to even discuss it with me.
Please stay well away from these people and don't let then near your car
Sam David E:
Visade stenskottet för tekniker och fick det godkänt för lagning. 2v senare när jag skulle lämna in bilen för lagning så gällde ny policy - byte av hela rutan, trots ett mycket litet och godkänt stenskott. Gäller inte ingångna avtal med Carglass? Jag har nu väntat på lagning 2v förgäves. Varför informerar man inte kund om en sådan policyändring?
Rutan är nyligen bytt till en självrisk på 1800. Nu fixar en annan firma stenskottet istället. Hej då Carglass.
Jari Reino Aaron K:
Lämnade in bilen för byte av bromsbelägg bak och fjädrar fram. En ganska kostsam åtgärd. Fick tillbaka bilen med sämre bromsförmåga än innan reparationen. Det visade sig att bromsbelägg på ena frambromsen rubbats under fjäderbytet. Bromsförmågan var farligt dålig.
Åkte tillbaka till verkstaden för att reklamera reparationen. Citerar bilmekanikern: "jag tar inte på mig felet eftersom jag inte lossat oket fram vid fjäderbytet" "jag är dessutom fullbokad idag och hinner inte hjälpa dig"
Fick lösa problemet själv med hjälp av ett bräckjärn för att ha fungerande bromsar till inbokad besiktning samma dag.