Bilplåtslagare i Stockholms län

Södertälje  (1 st)
Österåker  (1 st)

Topp 7 bilplåtslagare i Stockholms län

• Ilya Z
    Ilya Z: Den 23 april 2024 lämnade jag in min Tesla Model Y till Lidingö Bilskadeservice för att byta ut vindrutan och reparera höger framskärm på försäkringen. Efter två veckors reparation hämtade jag bilen och upptäckte genast flera defekter, som jag omedelbart påpekade. Personalen fotograferade skadorna och lovade att kontakta mig inom kort för att åtgärda dem. På vindrutan på passagerarsidan fanns det en repa på insidan, och på instrumentbrädan fanns en liten skada på den dekorativa trälisten. Detta var särskilt tydligt eftersom bilen är ny, mindre än ett år gammal och inte tidigare varit på verkstad. Men ingen hörde av sig. Sommarsäsongen med semestrar resulterade bara i ständiga ursäkter. Jag fick höra att de skulle kontakta mig snart, men nu är det oktober och sedan början av september har de helt slutat svara på mina förfrågningar. Detta är en extremt nedslående och oprofessionell service, jag rekommenderar företaget inte till någon.
  • Tomas B
    Tomas B: Varning! Ger inte specifikation på vilket jobb de utfört
  • LARS H
    LARS H: Har lämnat in fler olika bilar till detta företag. Till en början var jobben bra utförda, men tyvärr har de inte lyckats bibehålla nivån på sina arbeten. Sist så satt inte en av bilarna ihop på ett korrekt sätt vad gäller glipor i karossen. Även strålkastaren hade inte monterats korrekt och justerats. (Lyste rakt ner i backen och skakade vid körning.) När detta påpekades så ville inte kundmottagaren kännas vid problemet. Menade på att det ska se ut som det gjorde. Då gick jag och visade en annan bil av samma modell som stod parkerad bredvid. Då ändrades det till att plasten förvrängs när lacken torkar. När en kille från verkstaden kom ut och tittade på bilen så sa han att det var inga problem att justera det som felade. Trist att man inte tar det direkt, utan att man ska behöva argumentera och strida för uppenbara brister. Vidare lackades huven om på min frus bil pga. stenskott efter +20.000 mil. Redan första månaden så började det dyka upp bubblor på huven. Detta reklamerades och det var inga problem med att få huven omlackad. Det var ett garantiärende sa man. Vi skulle bara hitta en tid som passade. Då de hade mycket att göra och vi tänkte att det kommer bli mer stenskott under vintern, så föreslog jag att vi kunde komma tillbaka till våren. Inga problem! Då jag var noga med att få detta bekräftat via mail, räddade det mailet nog mig sedan för att de skulle ta emot bilen över huvudtaget. För när jag sedan kommer tillbaka, så får jag höra att killen som mailat slutat. (OCH?!) Den här reklamationen är inte ett giltigt garantiärende, fortsätter de. Jag står på mig och de åtar sig att fixa huven. Datum bokas och jag blir väldigt förvånad och misstänksam när de säger att de endast behöver EN! dag på sig för arbetet. Jag och min fru planerar och ordnar så att vi lämnar bilen på söndag kväll utanför verkstaden så de ska kunna sätta igång direkt. Vid lunch ringer de och skyller på problem med filtren i lackboxen. Samma visa som en annan recensent här vittnat om. Jag blir såklart förbannad då vi har problem med logistiken. De vill kompensera med tvätt vid nästa tillfälle alt. leverans av bilen till min fru. Jag accepterar det senare och de ska då leverera bilen till hennes jobb. Nu ska de ta till i tid och ist. för 1 dag är vi uppe i 3-4 dagar. Klart rimligare tänker jag. När jag kommer och hämtar bilen så får jag återigen höra att detta inte är ett garantiärende. Det är stenskott som har gjort att lacken ser ut som den gör. De påpekar stenskott som är på A-stolparna bland annat. -Ja, säger jag. Det är stenskott där. Bilen har gått långt och det var därför vi ville lacka om huven. Det jobbet har inte utförts bra enl. er tidigare kollega och ska nu göras om. De vill få det till att jag ska vara tacksam, och att det har fått strida för min sak gentemot sina chefer. Bla bla bla. Vi hyr en bil nära min frus jobb för att hon ska få en så smidig lösning på logistiken som möjligt, när bilen väl är klar. OM ni nu har läst så här långt, kan ni ju gissa om Bilskadecenter i Sollentuna levererade bilen åt min fru. Hade de gjort det hade jag inte skrivit detta omdöme. Själva jobbet har varit bra så långt vi sett hittills. Men var det värt det? Nej. Har jag bytt verkstad för lack och kollisionsskador? JA!
  • Jari Reino Aaron K
    Jari Reino Aaron K: Lämnade in bilen för byte av bromsbelägg bak och fjädrar fram. En ganska kostsam åtgärd. Fick tillbaka bilen med sämre bromsförmåga än innan reparationen. Det visade sig att bromsbelägg på ena frambromsen rubbats under fjäderbytet. Bromsförmågan var farligt dålig. Åkte tillbaka till verkstaden för att reklamera reparationen. Citerar bilmekanikern: "jag tar inte på mig felet eftersom jag inte lossat oket fram vid fjäderbytet" "jag är dessutom fullbokad idag och hinner inte hjälpa dig" Fick lösa problemet själv med hjälp av ett bräckjärn för att ha fungerande bromsar till inbokad besiktning samma dag.
  • Gunilla D
    Gunilla D: Ringde in till den centrala bokningen angående bil med krossad ruta, ville ha hjälp snabbt i stockholm. Någon skulle strax ringa tillbaka. Inget hände. Ringde en gång till efter 2,5 timmar. Fick svaret "de har inte hunnit ringa dej, vänta så ringer de upp". Hm, ingen hörde av sig den dagen och jag fick kontakta en annan firma.
  • Berit A
    Berit A: Jag fick ingen bra upplevelse av företaget. Brist på professionalitet. Vållandet är lokalen och arbetarna. Visst erbjöds ett bra pris(vilket lockades) men bilens lack var fruktansvärd och lokalen var ohygienisk. När jag uttryckte mig klart och tydligt, svarade dem att: "jag inte vet vad jag pratar om" och försökte slingra sig ur det hela. Nonchalant bemötande, aldrig mer!
  • Lucas C
    Lucas C: Hade en försäkringsskada som skulle fixas. Trots två försök från Hallbergs (numera Werksta) så klarade de inte av att lämna in rätt uppgifter till försäkringsbolaget, utan skickade fel uppgifter och skadefoton. När han upptäckte sitt misstag (Roger på kontoret) berättade han det varken för mig som kund eller för bolaget. Istället rättade han uppgifterna medans jag som kund fick prata med försäkringsbolaget och reda ut det. Efteråt(!) sa han "jag sa ju att det var något konstigt med papperen". TAck för den hjälpen. Själva plåt- och lackjobbet var ok, men inte det bästa jag sett.