Bilverkstad i Örebro

9 rekommenderade bilverkstäder i Örebro kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från bilverkstäder nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Speedy Bilservice Örebro

Verifierat företag
    1,449 omdömen
    Välkommen till Speedy Örebro! Hos oss finner du flexibel och säker bilservice. Priset i förväg och alltid kompetenta och erfarna mekaniker.
    Roger O
    Roger O: Mycket bra service, trevlig personal. Jag fick hjälp samma dag då bilen lagt av på motorvägen och jag var enbart på genomresa och det var viktigt för mig att få komma vidare. Verkstadskillen (och jag) tycket att ny reservdel var alldeles för dyr, så han ordnade fram en begagnad från bilskroten. Det hela funkade perfekt! Jag fick verkligen all hjälp man kan tänka sig när man blir ståendes med trasig bil i en främmande stad, så jag rekommenderar varmt denna verkstad! Roger
  • Driver du bilverkstad i Örebro?

• Mikael L
    Mikael L: Bra killar som inger förtroende! De köpte min bil på distans, och det gick både fort och kändes seriöst. Inget tjafs alls. Väldigt nöjd. Bra och vänlig kommunikation, och snabba svar även på kvällen. Helt nöjd!
  • Martin M
    Martin M: Jättebra! Trodde jag hade rätt muttrar men de stod på sig och hade rätt. Skönt att de har koll på sakerna. Blev extra jobb för dem som de inte tog betalt för. Supernöjd!
  • anders p
    anders p: Planingen av min top gjorde den bättre än någonsin! Företaget levde upp till förväntningarna, jag fick tips av en kille på internet och han hade rätt :) Jag tyckte att jag fick betala ett bra pris för jobbet mycket nöjd!
  • Edward D
    Edward D: Jättebra ställe! Han tar alltid hand om bilen på ett helt perfekt sätt och man vill verkligen komma tillbaka!
  • Niklas R
    Niklas R: Mycket bra produkter och tjänster. Proffesionell och trevlig personal.
  • Jorma K
    Jorma K: En riktig toppenverkstad. Mkt duktiga bilmekaniker som kan fixa det mesta. Man skall inte bli lurad av att verkstaden ser lite ut som en "Macken" (TV-serien). Jag har servat och lagat genom åren bl.a Mercedes (med mycket avancerad elektronik)och kan verkligen rekommendera Ormesta Bil. Våra släktingar har haft och har också sina Volvo, Golf, taxibilar på service där. Vi är tacksamma för att Ormesta Bil finns med sin goda service, kunskap, bemötande och rättvisa priser.
  • Carl Mikael Niclas E
    Carl Mikael Niclas E: Jag har lämnat in min bil hos Thärnströms varje gång det har varit problem som måste åtgärdas, service, eller däckskifte och däckhotell. Jag har ALLTID lämnat supernöjd. Bra kompetens, bra service och alltid otroligt tillmötesgående.
  • Driver du bilverkstad i Örebro?

• Martin H
    Martin H: Köpte lite prylar från deras webshop. Webshopen är minst sagt amatörmässig men priserna är bra och servicen jättebra. Jag ändrade min order och det var inga problem, de betalade tillbaka till mitt bankkonto. Snabb leverans.