Fille:
Varning för detta bolag!! Tar ut extremt stort arvode av småföretag och gör mer skada än nytta för sina klienter. Håller inte vad de lovat, håller inte tider, slarvar bort papper och förstör. Är 200% dyrare än t. ex örhlings mm.
Johan S:
Jag tycker de är väldigt bra.
Man beställer, får en bekräftelse - och kan ju se vad man beställt. Det levereras ju över sin mail och man betalar ju efteråt, så jag förstår inte hur man skall kunna bli lurad. Systemkrav står ju på deras hemsida.
Trevliga tjejer i telefon och bra service efteråt med bra erbjudanden.
Supporten har jag inte testat än.
Jasper Branch S:
Jag valde Skattepunkten för att de annonserade sig som specialiserade på att arbeta med internationella kunder, men de har visat sig okunniga om allt utanför Sverige och till och med kämpar med svensk bokföring. Jag borde ha bytt direkt när jag skulle förklara skillnaden mellan en CSV och en vanlig Excel-fil för revisorn.
För mer komplicerade ärenden tar företaget ut sin högre taxa medan de söker efter svar på Google och du betalar tusentals kronor för rådgivning som Skatteverket senare anser vara felaktig. Även saker som borde vara enkla, som att avboka preliminärskatten efter att ha lagt ned ett företag, tar mycket dyr tid eftersom revisorn var tvungen att ringa Skatteverket för att lära sig hur man gör.
Jag slutade använda Skattepunkten för ett halvår sedan, men bestämde mig för att lämna en recension idag när jag fick en betalningspåminnelse (med förseningsavgift) för en faktura jag inte har några uppgifter om att någonsin ha fått.
birgitta n:
Helt uruselt golv, köpt via jemofix i karlskrona, de anklagar mig för att ha lagt golvet fel, varenda skarv skev, dålig vid ihopsättning i klicken, jemofix representant var ute och tittade på golvet och ansåg att det var fel på golvet inte läggningen men ingen vill kännas vid det, för jag är den ende som klagat..... hm, handla inget golv via jemofix och detta företag.
Daiga J:
Jag avråder starkt att konsultera detta företag. Personalen har ett otrevligt bemötande och tycks sakna nödvändig kompetens för att utföra arbetet. Jag gör också ett skadeståndsanspråk på grund av men som uppstått vid utlämnande av felaktiga uppgifter.
Vincent W:
Tyvärr jobbat med det här företaget två gånger. Om du måste jobba med dom, ta alltid reda på priset innan för annars kommer de ta chansen att skicka en sinnessjukt hög faktura. Senast fick jag en faktura på 6000 kr för 15-20 minuters arbete. Finns så många bättre och billigare redovisningsbyråer i den här stan.
Vincent W:
Ann-Britt B:
Man får leta efter större bluffmakare. Servicen var dålig och de slingrade sig när jag klagade på att jag hade fått fel information. Okunnig, inkompetent och var otrevlig. Förhandla eller ingå inte i några avtal med dessa tjuvar.
Per A:
VARNING! LRF Konsult köpte min tidigare bokföringsbyrå inkl. mig som kund 2014. Sedan dess har det bara gått utför. LRK Konsult har totalt tappat kontakten med mig som småföretagare. Opersonliga, struliga och redovisningskostnaderna har ökat katastrofalt de senaste åren! Nu byter jag bokföringsbyrå, borde kanske gjort det tidigare. :(
Conny G:
Ekonomipoolen är bra på det dom gör, men misslyckas ibland. Trots att min handläggare lovade att jag skulle få skattepengar tillbaka, så visar bokslut och deklaration att jag kommer att få restskatt. Min verksamhet är liten, och jag har betalat ungefär lika mycket i arvode till Ekonomipoolen de senaste åren. I år, utan förvarning, debiterade man mer än dubbelt så mycket som tidigare år. Så behandlar man inte en långvarig och trogen kund, så den som funderar på att anlita Ekonomipoolen bör nog se till att få en fast offert i förväg.