Alejandro T:
Tengo muchas cosas de las que hacerme cargo y preocuparme, mi contabilidad no es una de ellas con Eter Ekonomi.
No puedo estar más feliz y a gusto con la calidad de su trabajo en los casi 2 años juntos. He encontrado en ellos la combinación perfecta entre la rápida acción y respuesta ante asuntos urgentes, así como el coaching para crecer y evolucionar a largo plazo.
Yo lo recomiendo cada vez que puedo, de corazón, ¡gracias EterEkonomi!
MARTIN B:
Har använt Wint i lite drygt 4 år. Bytte från en stor redovisningsfirma och tycker att det är som natt och dag. Wint känns som ett modernt och extremt mycket vettigare sätt att beta av de tråkiga bitarna med bokföringen. Våra kostnader för redovisningstjänster ligger på 30-40% av tidigare och jag sparar uppskattningsvis 3-5 timmars arbete i veckan per bolag samtidigt som jag har bättre koll på alla nyckeltal. Driver två bolag med ett 10-tal anställda och ett fastighetsbolag. Kan i princip inte tänka mig att driva ett bolag med någon form av klassisk redovisning. Det har till och med gått så långt att jag irriterar mig på att min egna privatekonomi är bökig där jag behöver betala räkningar manuellt då och då =)
Michael E:
Jag tycker balans ekonomi är väldigt bra noggranna & väldigt personliga vilket får en att känna att man jobbar för samma mål. Jag använder balans ekonomi som revisor & jag kommer fortsätta använda dom ett bra tag framöver.
Patrik F:
Vi kan varmt rekommendera Cornelia Unger Boka & Baka AB. Vi har arbetat med Cornelia gällande vårt dotterbolag i Tyskland där hon har hjälpt oss med sin expertkunskap i skatte och redovisningsfrågor. Cornelia är väldigt positiv som person och lätt att arbeta med. Hon arbetar effektivt och återkopplar snabbt.
Jane K:
Haft detta bolag för redovisning nu i närmre 2 år. Väldigt nöjd med hur arbetet utförs samt hur snabb återkoppling jag får på mina frågor.
Rekommenderar!
Anders S:
Effektiv redovisning har sedan 2008 skött både löpande redovisning och bokslut för vårt företag, på ett alldeles utmärkt sätt. Allt fungerar till full belåtenhet på ett snabbt och korrekt sätt. Kan starkt rekommenderas!
Lex Sign AB
Petter H:
Det är helhjärtat jag rekommenderar Techonomic för alla som söker en bokföringspartner de vill lita på. Min erfarenhet med dem under det senaste året har varit omhändertagande samt personliga!
För det första är Jonatan och Tobias extremt kunniga och intresserade av att lära sig vad de än tar sig an.. De är uppdaterade med de senaste redovisningsstandarderna och skattelagstiftningarna, vilket ger mig som kund stor trygghet.
Ett annat område de verkligen lyser är i deras användning av teknologi. Deras onlineplattform är lätt att använda och ger mig möjlighet att enkelt följa mina finansiella rapporter och transaktioner i realtid. Detta är särskilt värdefullt för en småföretagare som mig som vill lägga fokus på annat än bokföring.
Om du letar efter ett bokföringsföretag som kombinerar expertkunskaper med enastående (snabbt och bra) kundservice och teknisk förmåga, är Techonomic inte bara ett utmärkt val, utan även otroligt personliga gör valet av bokföringsbyrå självklart.
Marcus L:
Mycket omtyckt bokföringsbolag... Många mindre företag har fått väldigt mycket hjälp med sin ekonomi så att de har klarat sig bättre. Jag känner personligen äggaren och hon har jobbat hårt för att få ett ryckte som hon är väldigt värd. Ägaren till byrån har värkligen fått till det!
Timo V:
Thomas har varit min största hjälp när jag varit i behov av hjälp med bokföringen mm. Han har alltid tid för sina kunder !
Jag önskar honom bara det bästa även i fortsättningen ! Timo
Monika F:
Lite av gårdagens hotell i positiv bemärkelse. Rummen är helt ordinära, trappuppgången avskalad och befriad från alla försök att göra den trndig. Frukosten är fantastisk och fräsch helt igenom. Bemötandet serviceinriktat och vänligt. Läget perfekt mitt i Borås. Kort sakt ett rejält ställe utan krusiduller men med kvalitet.