Maria H:
Jag gillar Bus4you. Eftersom de har tre säten i bredd istället för vanliga bussar som har fyra är sätena rymligare och man slipper trängas, de är precis som fåtöljer med fotstöd och skönt nackstöd. Det finns också eluttag vid varje säte om man vill koppla in datorn eller ladda mobilen. Gratis Internet finns på bussen och det fungerar men är extremt långsamt. Man bör inte räkna med att kunna arbeta mot nätet på bussen. Jämfört med tågen passar Bus4you också tiderna väldigt väl. Bokning sker enklast på webben där man om man vill också kan boka vilken plats i bussen man vill sitta på. Biljetterna är billiga och man åker för juniorpris ända tills man är 29 år.
Fredrik L:
Härliga bussturer mellan Skövde och Stockholm. Priser under konkurrenterna är inte fel. Men framför allt den trevliga busschaffören som verkligen bryr sig om oss som åker.
De gånger det blivit strul har han alltid ordnat så det finns en lösning. Minus skulle i så fall bli att det inte finns eluttag ombord.
Ann-marie S:
531 idag lördag skulle upp till höjdenhemmet nä han körde förbi o ner till stationen i lerum f7nns det inget telenummer till buss i Stenkullen
Benny Lars Anders L:
Onsdagen den 5 juni ca kl 17 00 5 km norr om Vänersborg på E45. Blev omkörd av VW med reg nr JAG35W. Om bilen och chauffören tillhör erat bolag så hoppas jag att chauffören kör lugnare i trafiken. Blåljus hade inte gjort den omkörningen med mötande trafik, heldragen linje i backe där det inte fanns sikt framåt. Tragiskt om personen kör ihjäl sig själv. Här hade många bilar blivit inblandade. Nu har jag avreagerat mig. Med vänliga hälsningar Benny