Byggkonsult i Skåne

Topp 16 byggkonsulter i Skåne

• Bygg Säkert Öresund AB

Verifierat företag
    107 omdömen
    Vi har lång och bred erfarenhet inom byggbranschen och kan hjälpa dig med renovering eller tillbyggnad oavsett om du är privatperson, BRF eller ett företag.
    Erik D
    Erik D: Vi anlitade Bygg Säkert för att kakla ett badrum och lägga klinkers i en entré. Framförallt var vi nöjda med ett väldigt bra resultat men något som stod ut var den personliga servicen som i vårt fall Andy stod för. Den andra delen som var fantastisk var deras flexibilitet när våra datum ändrades mer än en gång. Stort tack! /Erik och Celie i Billeberga
  • Gunnar O
    Gunnar O: Trevliga killar Väl utfört arbete
  • Vi på Esos bygg i Malmö tar alla sorters uppdrag inom renoverings- och byggsektorn. Välkommen att kontakta oss för rådgivning!
    Karin  L
    Karin L: Mycket nöjd! Badrummet blev över förväntan och allt har gått smidigt under byggtiden. Har hela tiden hört av sig och berättat vad som händer och stämt av materialval m.m. Rekommenderar verkligen!
  • Vittskövle Tak & Byggtjänst

Verifierat företag
    9 omdömen
    Ulf B
    Ulf B: Byte av fasadpanel på hus. Arbetet utfördes väldigt snabbt och bra. De var alltid vänliga och lyssnade på mina frågor. Jag har fått ett mycket bra intryck av Vittskövle Tak &Byggtjänst..
  • Ali H
    Ali H: Grym arbete på mitt badrum är jätte nöjd det gick så snabbt tack så mycket
  • Annette E
    Annette E: Renovering De Luxe, endast stommen stod kvar när Reskon började. De gjorde alla byggarbeten tom spackling sen tog vi själva över och gjorde det sista. Vi fick det precis som vi ville och hade en bra dialog genom hela projektet. Mycket nöjda
  • Magnus P
    Magnus P: Robert är mycket trevlig och kompetent inom sitt område. Kan varmt rekommendera honom. Jag tog kontakt med honom i samband med en utbyggnad där jag behövde anlita honom som kvalitétsansvarig och allt flöt på som det skulle.
  • Christopher G
    Christopher G: Jättebra service och ett naturligt bemötande. Inte som andra mäklare! Rekommenderar starkt!
  • Nicole V
    Nicole V: Vi bodde på Provence 2 nätter i Juli, det slår alla ställen vi ätit och bott på i Skåne både vad gäller service och mat! Rummen är oerhört charmiga och ägaren Steve och hans dotter Mariell hjälpte oss med allt möjligt, det kändes väldigt familjärt och hemma att bo där och den gastronomiska nivån i restauranten har satt ribban högt i Mölle! Vi tackar å det ödmjukaste och kommer tillbaka så snart vi kan (även hunden hälsar och tackar för alla ben...)
  • IEREMIAS P
    IEREMIAS P: Anlitade Projekthuset lyran för kontroll- och slutbesiktning av vårt nybyggda hus. Projekthuset lyran konstaterade att det fanns 0 fel vid slutbesiktningen, vilken var anmärkningsvärt från många håll. Vi åberopade om en överbesiktning och en mer seriös besiktningsman anlitades som konstaterade i sin tur 42 fel. När Projekthuset lyran ombads lämna kommentarer på åtgärdspunkterna, om varför de inte togs upp på ordinarie besiktning, fick vi de mest orimliga och löjliga bortförklaringar på varje åtgärdspunkt. Detta anmärktes också från försäkringsbolaget som Projekthuset lyran anlitades genom och då kunde delar i fakturan reklameras. Projekthuset lyrans förhållningssätt till besiktningen ifrågasätts av oss som beställare. Oprofessionellt!
  • Marina Rostislavovna V
    Marina Rostislavovna V: Anlitat honom för konsultarbete. "Konsulten" klarar inte det digitala. Kan inte skicka via mail , bifoga dokument, ladda ner bilder. Erkänner inte sina fel och tjurar när man påpekar. Kräver mig på en saftig faktura trots att vi hade en överenskommande pris. Christian Koch är inte kvalificerad för dagens krav. Svårt att ha och göra med. Gammaldags kunskap och altitud. Jag förbannar denna dag vi hittade honom.
  • Anders B
    Anders B: Långsam hantering, och allt för höga priser (som generellt angavs utan moms trots att det var en privatperson som var kunden) för prestation, och ingen vidare lyhördhet för kundens önskemål. Dock ska det tilläggas att det var ett trevligt bemötande vid all kontakt.
  • Thure A
    Thure A: Vi hade en besiktning med företaget ”Thomas Carlsson Byggnadstekniska BTC AB” och är väldigt missnöjda med resultatet! Vi upplevde ingen noggrannhet och seriositet och det har skadat oss som kunder. Vissa påpekade fel skrevs inte i besiktningsprotokollet. När vi ringde till SBR - Svenska Byggingenjörers Riksförbund har det bekräftats att besiktningsmannen var O-certifierad. Om man eventuellt tycker att denna rekommendation är en bluff kan man ringa till SBR, tel. 08-462 17 90 och fråga om certifiering. Rekommenderas absolut inte! Angående ”Representant för Thomas Carlsson” Om det inte är värt att bemöta vidare skulle ”Representant för Thomas Carlsson” inte skriva någon text. Att lämna synpunkter betyder att sanningen om företaget ”Thomas Carlsson Byggnadstekniska BTC AB” kan också tolkas som att det gör ont när sanningen kommer fram.
  • Mark T
    Mark T: Bramnert har gjort konstruktionsritningar bra.
  • Greger n
    Greger n: Tråkigt bemötande och väldigt okunniga. WARNING för detta företag!!!