Byta Däck i Västerbotten

• 1 omdöme
    Åsa W
    Åsa W: Bästa däck bytaren i Sverige !!! 🤩🤩🤩
  • Michael E
    Michael E: En däckverkstad med trevligt bemötande, kunnig personal och som ger mig däck som passar min bil OCH börs!
  • Milad R
    Milad R: Helt bra servis & bra mottagande & bra pris!
  • Abigail R
    Abigail R: Min erfarenhet med Holmsunds Däck Janne AB i Holmsund var dessvärre en total besvikelse. Trots en överenskommelse om en omfattande hjulinställning visade det sig att viktiga justeringar inte bara uteblev, utan även felaktiga ingrepp krävde korrigering hos en annan verkstad. Att dessutom, helt utan förvarning, debiteras 1000 kr extra utöver det ursprungliga priset på 1300 kr för tjänsten, utan att den utfördes korrekt, är fullständigt oacceptabelt. Den bristfälliga tjänsten återspeglas inte bara i bilens prestanda utan även i den uteblivna återbetalningen som lovats av verksamheten. Trots upprepade försök att få en korrekt återbetalning har kommunikationen varit bristfällig, med uteblivna svar på mail. Löften om förbättring och återbetalning har visat sig vara tomma ord. Att ta betalt för tjänster som inte lever upp till överenskommelsen och dessutom debitera extra utan varning är oacceptabelt och strider mot konsumentlagen. Hoppas att min feedback bidrar till en förbättring av deras service och att andra kunder slipper genomgå samma nedslående erfarenhet.
  • Mikael M
    Mikael M: Det var det mest värdelösa ställe jag varit med om! Jag kom dit med alla delar till en service, dom upptäckte att något hjullager behövde bytas, och skulle återkomma med kostnadsförslag. Hörde aldrig något, fast jag ringde och jagade honom 4 ggr på 2 dagar. Sen ringer han och säger att bilen är klar, och allt skulle gå på ca 11k!!! Och dom hjullagren hade jag själv tillgängliga hemmavid, för ca 1/10 av priset. Så arbetskostaden för e vanlig service och byte av tvà hjullager ville han ha ca 9k för, och han hörde aldrig av sig så jag fick ta ställning till det hutlösa priset. Och dessutom började jag höra kraftiga klonkningar fràn vänster framhjul, något jag aldrig hört förut. Nä undvik detta ställe om i vill ha med en seriös verstad att ha att göra med. Och dessutom Autoexperten-licens, hahaha, vilket jävla skämt
  • Per-Ivar N
    Per-Ivar N: Försökte sälja gamla vinterdäck som de haft på lager. Blev sura när jag påpekade detta. Bör vara försiktig med denna firma. Välj någon annan om möjligt. De fick ta tillbaka däcken och jag fick ordna däck på en mer seriös firma