Byta Däck i Västra Götaland

Ulricehamn  (1 st)
Härryda  (1 st)

Topp 16 däckbytare i Västra Götaland

• Lennart S
    Lennart S: Jag brukar alltid titta inom hos Vasse när det gäller däck och han hittar alltid det jag behöver.
  • Daniel U
    Daniel U: Kanon snabb och perfekt hjälp plus väldigt bra pris dessutom
  • 3 omdömen
    Fredrik M
    Fredrik M: Utmärkt service och stort kunnande både vad gäller däck och övriga tillbehör.
  • Petter J
    Petter J: Jag kan verkligen rekommendera den här firman. Killarna hjälpte oss ur en knipa när vi fått punktering på väg hem från semester. De satte till och med på lånedäck utan kostnad så vi kunde ta oss hem. De var pedagogiska och tjänstvilliga när vi skulle välja nya däck och dagen efter var de nya däcken monterade, snabbt och lätt. Bor du i GBG finns det bara ett alternativ.
  • Bo G
    Bo G: Helt perfekt däckftrma, bra priser trevlig personal. Har köpt sommar- och vinterdäck där i trettio år. Bosse G.
  • Stefan T
    Stefan T: Alltid bra service och bra bemötande. Deras däckhotell är kanon..Fick hjälp med mitt hojdäck när vi skulle på semester sent en fredag, inga problem. Tack .
  • Hans J
    Hans J: CJ Däck AB rekommenderas för vänlighet och punktlighet.Hissa flaggan!
  • Martin L
    Martin L: En lokal firma med service som högsta prioritet
  • Oskari A
    Oskari A: Rolle hjälper dig alltid snabbt enkelt och till rätt pris.
  • Kalle R
    Kalle R: Jag fick punktering på ett boggidäck den 4 mars 2013 kl 03.00. Fick tag i er och fick reda på att det tog nog en timme eller två innan han kom för det var trots allt 13 mil till mig. Killen som kom, vet ej hans namn, var både kunnig, duktig, trevlig o hjälpsam, en söndag morgon kl 3! Detta var utanför Rabbaldshede på E6 norrgående. Mvh Kalle, trepilar@hotmail.com
  • 2 omdömen
    Anna D
    Anna D: Alltid lika goa, käcka och hjälpsamma. Rekommenderas varmt.
  • 2 omdömen
    Jeanetthe L
    Jeanetthe L: Fantastiskt service. Snabba, trevliga och ett kanonarbete med rätt pris.
  • MATS C
    MATS C: Nedan mitt e-mail till företaget som jag skickade nyss. Läs det så ser ni hur man blir behandlad på det företaget som kund. Hej Bra att ni hade så dålig service. Först fick jag vänta i en kvart på att få göra in som ni vet. Sedan då jag kom in fick jag veta att bilen skulle bli en tum lägre med de däck ni hade hemma och att de inte skulle passa på alufälgarna. Jag åkte och frågade sambon om hur vi skulle göra. Hon tyckte vi skulle lägga på de 185 mm ni föreslog. Jag åkte tillbaka och skulle då inte få hjälp för att det var en gubbe som skulle ha däcken bytta på sin bil. Det var en plats ledig av de två ni hade i verkstan. Klockan tre skulle det komma två till sa ni, klockan var tjugo i tre. En av personalen sa att jag skulle vara tvungen att komma tillbaka halv fyra trots att det tar bara tio min att byta på min bil. Jag frågade om det var bara jag som skulle vänta eftersom jag fått vänta en kvart innan utan att få någon ursäkt och att ni varit småsura då jag kom fem minuter sent gången före det då jag var hos er. Det gick inte att prata med er anställde. Han menade att jag skulle driva omkring i samhället mitt i vintern eller åka ut till gården och sen in igen istället för att de hjälpe mig med däcken. Ska jag åka någon annanstans? sa jag då till den anställde. Ja det kan du göra sa han. Bra, då gör jag så sa jag. Hej då. Jag åkte till Mariestad istället och fick 4 st däck en tusenlapp billigare än jag skulle betalt hos er. De la på däcken direkt åt mig. Jag fick 195 mm breda däck också som passade på de aluminiumfälgar jag har. Jag ska verkligen inte besvära er mer och om folk frågar mig om er verkstad ska jag säga till dem som de är att ni hellre skickar iväg en kund till en konkurrent än att ni tjänar pengar, plus att ni inte kan skaffa fram däck till den bil de har. Uruselt helt enkelt. Slutligen måste jag tacka er för att jag sparade 900 kr genom att åka till Mariestad och fick bredare och bättre däck MED dubb på de fälgar jag ville ha dem på. Tack för er skitdåliga service. Mvh Mats Carlsson
  • Rickard G
    Rickard G: Ringde till dom, fick knappt några svar. Väldigt dålig service och kund bemötande.
  • Bo S
    Bo S: Höga priser och ett otrevligt bemötande. Lyckades inte efter 3 gånger att balansera hjulen. En annan verkstad lyckades direkt och undrade var jag hade varit. Katastrof!
  • 1 omdöme
    Madelene K
    Madelene K: Lämnade in bilen som inte startade och pratade med en jättetrevlig kvinna som sa att de skulle självklart ringa när de hade kollat på bilen, så att jag kunde få kostnadsförslag. Trots detta, ringde idag en man och säger att de har åtgärdat felet och att det kostar x kronor. När jag säger att de borde ha ringt innan för kostnadsförslag, frågar mannen uppkäftigt om han vill att de ska plocka ut delen de ersatt. Vilket jag självklart inte vill, men det hör till praxis att ringa innan. Han hotar igen med att plocka ut den ersatta delen och sedan ringa, vilket var utomordentligt omoget. Det är förstås upp till mig som kund att avgöra vilka åtgärder jag vill ha, inte verkstaden. Hit går vi inte tillbaka.