Välkommen till Ringöns Auto AB - Familjeföretaget med ärlighet från början till slut.
Carl R:
Jag möttes av en helt grym mekaniker som direkt kunde veta vad som var fel på bilen. Bilen hade en trasig kamkedja och högtryckspump vilket är ett rätt så omfattande arbete att laga. Men trots detta så löste mekanikern detta snabbt och till ett bra pris.
REKOMENDERAR STARKT!
Elin C:
Extremt hög service!
Fick punktering kl 17:30, ringde och vilken service jag fick.
Höll butiken öppen efter stängning för att jag skulle kunna få ett nytt däck!
Kan verkligen rekommenderas!
Välkommen till Eco Bilvård. Hos oss får du bra service, personlig kontakt och ett trevligt bemötande. Vi lämnar samma garantier som märkesverkstäderna!
Niclas S:
Fantastiskt service och mycket trevligt bemötande. Helt perfekt, det går inte att på något vis se var fälgen har blivit reparerad. Ett proffs att återvända till.
Linus L:
Emanuel satt i telefon med mig 2 gånger á 1 timme och förklarade skillnaden mellan olika däckleverantörer, däckstorlekar osv för att hjälpa mig i valet av vinterdäck. Helt fantastisk service innan och under däckmonteringen. Rekommenderas starkt!
Kalle R:
Jag fick punktering på ett boggidäck den 4 mars 2013 kl 03.00. Fick tag i er och fick reda på att det tog nog en timme eller två innan han kom för det var trots allt 13 mil till mig.
Killen som kom, vet ej hans namn, var både kunnig, duktig, trevlig o hjälpsam, en söndag morgon kl 3! Detta var utanför Rabbaldshede på E6 norrgående. Mvh Kalle, trepilar@hotmail.com
Madelene K:
Lämnade in bilen som inte startade och pratade med en jättetrevlig kvinna som sa att de skulle självklart ringa när de hade kollat på bilen, så att jag kunde få kostnadsförslag. Trots detta, ringde idag en man och säger att de har åtgärdat felet och att det kostar x kronor. När jag säger att de borde ha ringt innan för kostnadsförslag, frågar mannen uppkäftigt om han vill att de ska plocka ut delen de ersatt. Vilket jag självklart inte vill, men det hör till praxis att ringa innan. Han hotar igen med att plocka ut den ersatta delen och sedan ringa, vilket var utomordentligt omoget.
Det är förstås upp till mig som kund att avgöra vilka åtgärder jag vill ha, inte verkstaden. Hit går vi inte tillbaka.