Charterflyg i Stockholms län

Nacka  (1 st)

Topp 4 företag inom charterflyg i Stockholms län

• 228 omdömen
    Ingmar J
    Ingmar J: Helt fantastiskt! Jag som är höjdrädd bara njöt av flygturen kände inte av någon rädsla alls. En lugn och säker pilot gjorde färden till en fin upplevelse. Det här var en underbar morgonflygning. Återkommer och gör en kvällsflygning nästa gång.
  • 2 omdömen
    Markus B
    Markus B: Vi flög med denna ballongfirma i somras och det var otroligt att se Stockholm från ovan. Piloten valde att starta vi Kärrtorp, vilket gav oss en perfekt linje över stan. Vi flög precis över Hammarby sjöstad, Gamla stan, Kungliga slottet, Sergels torg och Stockholms stadsbibliotek för att sedermera landa i närheten av Danderyds sjukhus. Vi kände oss väldigt delaktiga i flygningen då vi fick hjälpa till med de moment som krävs för att "blåsa upp" ballongen och sedan packa ihop den. Allt som allt vill vi verkligen rekommendera Ballongflyg i Stockholm AB då de gav oss en upplevelse vi sent kommer att glömma. Som den vetgirige kille jag är var det också väldigt intressant när KG(piloten) berättade hur man styr en ballong med hjälp av vädrets krafter. // Markus
  • 11 omdömen
    Henrik A
    Henrik A: Soffan var jättefin, kom före utsatt tid och allt har fungerat bra.
  • 1 omdöme
    Liv
    Liv: Fruktansvärt oseriöst företag! Jag bokade min biljett genom Resfeber, pengarna drogs men biljetten kom aldrig. Det visade sig att något tekniskt under medförde att jag aldrig fick den. Inte en ursäkt kunde de kosta på sig för detta felsteg. Nu, en vecka senare, har jag ännu inte fått tillbaka pengarna från biljetten! USELT! Rekommenderas INTE!!!