Med många års erfarenhet i branschen kan vi mycket inom solskydd, glasmästeri, säkerhet och montage av alla de slag. Vi utgår från Stockholm, men tar även uppdrag i närliggande områden.
Camilla H:
Snabbt och proffsigt utfört. Kan rekommendera för persienn reparation
Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
Fredrik Göran Walter L:
Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
Behöver du hjälp av en låssmed? Kontakta oss på Tvedbergs Lås! Vår jour har öppet 24/7 och vi hjälper även till med långsiktiga låstjänster.
Pia R:
Snabb kontakt och dito hjälp av en glad, självständigt pysslande låssmed som gjorde allting precis som önskat mitt i pågående snöstorm. (Ja, låset satt visserligen inomhus, men dagen verkade tajt bokad med tanke på väder- och trafikläge, vilket inte påverkade servicen jag fick negativt.) Varmt tack.
Rolf I:
Förarbete och offert ok. Konkurrenskraftigt pris
Leveranstiden ca en månad längre än utlovat, men det hade ingen större betydelse för oss
Montaget bra, porten fungerar
Brf S:
Vi tog hjälp av Stork Housing för att projektera och utföra en asbestsanering och lägga nytt golv i vårt trapphus. De var väldigt proffsiga när det kom till kommunikation både med oss och med de boende. Så fort oförutsedd problematik dök upp löste de det och höll dialog med oss och kom med kreativa lösningar. De höll tidsplaneringen till punkt och pricka och arbetet gjordes noggrant och väl. Processen gick väldigt smidigt och slutresultatet blev prima; vi är mycket nöjda kunder!
Välkommen till Proloc! Vi öppnar dörren för dig att själv bestämma vem som kommer och går i ditt hem eller på ditt företag. Med säkerhetsdörrar från inbrottsklass 3 och 4 håller vi ovälkommet besök bo...
Bo R:
Service av högsta klass och på angiven tid. Världsklass
Savva:
Renovering av bastu & badrum 15 kvm.
Mycket mottagliga, offerten blev precis som vi ville. Kommunikationen var bra under renoveringen men framförallt så genomförde de förstklassiga arbetare arbetet perfekt! Skulle anlita de alla gånger!
Christoffer J G:
Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
Nilufar K:
Väldigt nöjd med Proffskonstruktions arbete. De renoverade mitt badrum som hade en stor vattenskada. Tog hand om avfallet efter arbetet. Riktigt klok kille som hittade ett annat fel och tog hand om den.
Är nöjd med både kommunikationen och bemötandet. Jag kommer definitivt att kontakta Proffskonstruktion igen.