Dörrar i Västernorrland

• Rafals Bygg i Sundsvall AB

Verifierat företag
    18 omdömen
    Johan F
    Johan F: Helrenovering av lägenhet. Allt från planering, utförande till avslut har skötts mycket proffsigt och tryggt för mig som kund. Tidsplanen hölls med god marginal och allt mycket professionellt gjort. Anlitar Rafals Bygg gärna igen och kan starkt rekommendera dom! Johan & Linn
  • Anneli S
    Anneli S: Jonas bemötande var trevligt och proffesionellt. Informationen var tydlig och det var inga problem när vi behövde komma i kontakt med honom under arbetets gång. Våra förväntningar var att fönsterbytet på vårt hus skulle genomföras, hållas inom överenskommit pris och att det skulle bli snyggt och bra samt att skräpet skulle fraktas bort. Resultatet av fönsterbytet överensstämmer till stor del av våra förväntningar men inte till fullo. Bytet genomfördes, priset stämde och det blev snyggt samt så fraktades skräpet bort. Det som vi inte riktigt blev nöjda över var tätningen runt fönstren. Byggfirman har varit hit och tätat på ett antal fönster runt plåtar men ej ännu alla fönster samt så saknas vindpapp under "locken" runt fönstren på utsidan. Det vet vi inte ej ännu med säkerhet om det kommer åtgärdas men vi hoppas på det. Det har inte varit tydligt för de snickare som kommit hit om vad som skulle åtgärdas, utan informationen till dem har brustit, eftersom de inte vetat om alla våra önskemål på åtgärder. De hade bara fått order om en del av sakerna. Så informationen mellan snickare/arbetsledare/kund kan förbättras. Eftersom allt ännu inte har blivit helt klart med arbetet med fönstren så blir därför vår utvärdering lite ofullständig.