Dator i Göteborg

40 rekommenderade företag inom dator i Göteborg kommun

• Välkommen till Oderland Webbhotell! Här får du modern hårdvara och anpassade tekniska lösningar och verktyg till dina webbtjänster. Vår support är alltid redo!
    Peter O
    Peter O: Jag har inte haft Oderland så länge men jämfört med andra webbhotell som jag haft tidigare så spelar Oderland helt klart i en klass för sig. Visst kostar det lite mer, men vad kostar det inte när det strular. Tyvärr finns det många därute som är oseriösa både vad gäller drift och bluffakturor. Heja på och grattis till ett seriöst koncept. Datakonsult sedan 35 år, Peter
  • Driver du datorföretag i Göteborg?

• 83 omdömen
    Mattias G
    Mattias G: Snabba på att återkoppla, tydliga och kunniga. Coegi har även ett ett bra nätverk omkring sig där de kan tipsa oss som kund om expertis eller tjänster för olika behov och projekt.
  • 38 omdömen
    EMANUEL D
    EMANUEL D: Bryr sig inte alls om garantiärenden. Skulle dom påstå att det är handhavandefel får man betala för att man lämnat in ett garantiärende (det kanske är standard), men dom kan ju hävda handhavandefel hursomhelst. Hade en trasigt produkt med känt fel och ville inte hjälpa mig 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
  • Daniel W
    Daniel W: Vi på Hybrida Group AB är riktigt nöjda med den hjälp vi har fått från Connected cms. Alltid snabb och personlig service. Vi har ökat antal besökare till sidan och fått positiv feedback från våra kunder
  • Mille B
    Mille B: Utan ord... är helnöjd! Har även handlat trådlös kringutrustning.
    Emma  C
    Emma C: GO MO Group konverterade min webbshop till en snygg och användarvänlig mobil hemsida. Tack vare GO MO Group har mobila besökare och köp ökat!
    Simon A
    Simon A: Bästa Webbyrå i Göteborg. Mycket duktig utvecklare
    Jimi S
    Jimi S: Försöker alltid att köpa komponenter genom Inet, fick nyligen fel på en skärm, grymt bra upplägg på hanteringen av detta för en annan som inte bor kvar i gbg längre! Klickade i lite uppgifter på deras hemsida, fick en returlapp mailad till mig och ett sms ett par dagar senare att skärmen är mottagen. Nu har jag inte fått tillbaka skärmen än, eftersom den precis kom fram, men bara kundservicen är värd toppbetyg.
  • Johanna J
    Johanna J: För dig som som vill ha kompetent och kunnig hjälp när du söker EU bidrag
    Claes G
    Claes G: Professionella och tillmötesgående! Anlitat Mobiplus och kan nu efter en längre period lämna ett rättvist omdöme, all personal är oerhört hjälpsamma. Mobiplus ger 100% för att man som kund skall kunna utveckla sin marknadsföring och få den support som krävs. Har bara positivt att säga och lämnar mina bästa rekommendationer! /Claes Gustafsson
  • Håkan K
    Håkan K: Äntligen en vettig webbtjänst som alla företagare har nytta av!
  • Leif J
    Leif J: Har anlitat dom i några år och det har fungerat mycket bra. Bra priser och hög kvalité. Service är utmärkt, det märks att personalen vet vad dom pratar om. Rekommenderas
  • Anders
    Anders: Riktigt bra och trevlig support. De kan verkligen mätning av internet annonsering, adserving för annonsörer.
  • Jan P
    Jan P: Fantastisk duktig och kunnig byrå! Pernilla gjorde verkligen det lilla extra och vi är supernöjda med servicen, designen och själva eventet i sin helhet!
    asd a
    asd a: Bra personal, bra utbud och bra service.
    April Rose B
    April Rose B: De är hjälpsamma, trevliga och duktiga! Long story…. but a satisfied customer here! Legit apple certified technicians 👍🏻
  • Michael H
    Michael H: Proffsigt, trevlig bemötande. Projektledare byttes ett par gånger under processen men detta påverkade inte resultatet vilket blev väldigt bra.
  • 5 omdömen
    ELIE A
    ELIE A: Råkade radera hela min hårddisk på macbook air 2013 inför en försäljning. De svarade snabbt på en lördag och löste det på 45min. Mycket snabbare och billigare än föreslaget 👍
  • Johan O
    Johan O: Bra utbud men bedrövligt uppförande av personalen! Nä inte det minsta. Dom kan ingenting tyvärr, går inte dit igen. Tråkig och tillgjort personal.
  • 7 omdömen
    Alexander W
    Alexander W: Stort och bra utbud men man märker att saker säljer av sig självt för dom, dom kan bli bättre på service. Till mitt företag hade dom helt klart kunnat sälja mer och vi hade nog kunnat göra bra samarbeten om dom hade varit lite mer på. Men som ren Mac affär så är dom helt OK, stort utbud som sagt och verkar ha mycket på lager.
  • maria a
    maria a: Duktig och kompetent personal som håller vad dom lovat. Mycket nöjd!
    Anna H
    Anna H: Professionella utvecklare som kan svara på det mesta gällande programutveckling. Har haft många bra projekt för studenter och praktikanter att deltaga i.
    Alexander W
    Alexander W: Webbhuset gjorde vår nya hemsida till www.tellint.se och vi får då säga att vi blivit mycket nöjda med både design och bakomliggande teknik som vi med hjälp av webbhuset kom fram till. Vår sida bygger på Magento för att vi i framtiden enkelt ska kunna integrera vår webbshop. Vi har alltid fått snabb återkoppling på frågor och den kostnadsbild vi fick presenterad från början stämde även mot slutet. Det enda som gör att jag inte ger en femma är att dom hade lite mycket på schemat när dom skulle programmera vår site och en av deras programmerare blev sjukskriven så det gjorde att det drog ut på tiden, men det var hela tiden rak och tydlig kommunikation.
  • 3 omdömen
    Anders K
    Anders K: Bra, nybyggd butik som har riktigt trevlig personal. Lite roligare SIBA-butik än många andra då den är nybyggd och fräsch. TV-avdelningens visningsdel är riktigt bra, dock kan personalen här ibland vara lite okunniga när man behöver fråga något.
  • Driver du datorföretag i Göteborg?

anders a
    anders a: Bra telefon