Dator i Halland

Carlsteins A
    Carlsteins A: Förstklassig service som vanligt
  • 25 omdömen
    Jonas L
    Jonas L: Jag har aldrig, aldrig varit med om sämre support. Vi bytte till nya och "förbättrade" hemsidan. De konverterade sajten och vi fick låsa upp oss på 24 månader till en högre kostnad. Vissa tjänster försvann bara. Sedan visar det sig att de numera kostar extra. Men vi får ingen hjälp med att fixa det. De försöker ta betalt för 12 månader till redan 12 månader innan föregående avtal gått ut. De försöker sälja på andra tjänster lite i smyg. Den konverterade sidan har tappat en massa funktionalitet. Det är en massa saker som inte går att göra längre. Mycket fulare och nästan oanvändbart. Vi kommer att byta! Tillägg: När vi sade upp avtalet så stängde de ner sidan direkt, trots att vi hade ca en månad kvar. Som tur var så "förutsedde" jag detta pga hur de har skött allt annat, så jag hade laddat hem det jag behövde.
  • Christina
    Christina: Skönt att både slippa skräpet i brevlådan och att kunna få en överblick av ALLA extrapriser. Lite roligt när man kan se att vissa butikers extraerbjudanden skiljer sig väldligt mycket från andras (denna vecka t.ex. Lönnebergas pålägg för 15 kr/förp på Maxi och 23 kr på Hemköp - det senare känns ju knappast som ett särskilt bra kap i jämförelse :). Extra plus för rabattkupongen på siten (10 kr rabatt på 3 SIA-paket). När kommer det som mobilanpassad app?
  • Elina E
    Elina E: Jag handlade en kamera på Netonnet i Ullared för några år sedan och det är det sämsta köp jag någonsin gjort. Jag var dum och gick på säljarens tips om deras eget märke, vilket jag inte alls skulle ha gjort. På den tiden var kameran kanondyr, och kvaliteten var inte heller bra.. Förutom detta dåliga köp och tips av säljaren så tycker jag att lagershopen är en väldigt bra grej.
  • Tim V
    Tim V: Trevlig och kompetent personal som kan svara på det mesta, och hjälper en att hitta -rätt- produkt, - inte den -dyraste-. Ofta bra erbjudanden inom olika prisklasser, så chansen(/risken) är stor att man inte går ut tomhänt om man är på köphumör.
  • Jörgen S
    Jörgen S: Professionell hantering av kundrelationer. Mycket brett kunskapområde inom flera av de absolut senaste applikationsprogramvarorna. Tillsammans med den grafiska och konstnärliga kompetensen kan vi bara rekommendera företaget med acklamation. Ett litet företag men mycket bra och seriöst.
  • 3 omdömen
    alex a
    alex a: Köpte min nya lcd-tv här, bra pris. Den har inte krånglat än, men hoppas min dyra tillköpta försäkring håller om den nu skulle göra det. Man har ju hört en del om företag som säljer el, krångel krångel krångel. Trevlig personal när man väl får tag på dom, dom är jäkligt snabba på att försvinna.
  • Simon L
    Simon L: Genomsnittliga priser, långsam service.
  • 1 omdöme
    FREDRIK G
    FREDRIK G: För 6 månader sedan köpte jag en Switch-konsol till min 7-åriga dotter. Skapade sedan ett online konto för konsolen och gick på reklamen om att köpa till ett medlemskap för Nintendo Switch Online + Expansion Pack, vilket kostade mig 429 kr för 12 månader. Borde såklart ha läst på mer noggrant vad man faktiskt fick för dom pengarna, för i efterhand förstår jag att det inte var värt det. Gillar man de klassiska spelen från gamla konsoler så är det säkert värt pengarna men det är väl inte vad en 7-åring kanske tycker är mest intressant. Men det var bara början på den sämsta kundupplevelse jag har haft någonsin och bottennivån nåddes när jag köpte "Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise" från Nintendos e-butik, i tron om att det var ett spel. Det visade sig att det inte var, men istället en slags "add-on" till själva spelet. Tänkte då att det säkert inte var något problem att vända sig till Nintendos kundservice för att få en återbetalning så att jag kunde köpa det rätta spelet som min dotter ville ha, men så enkelt var det alltså inte! Svaret jag fick från "Giovanni" var att de inte kunde ge mig någon återbetalning, inte ens efter att jag förklarat att jag skulle använda återbetalningen för att köpa rätt spel. Det faktum att jag kunde använda produkten som jag hade köpt spelar ingen roll enligt "Giovanni" eller de chefer som han säger sig ha tagit upp ärendet med, de är fast beslutna i sin åsikt att deras policy är att inte återbetala några digitala produktköp överhuvudtaget. Så här står jag med en helt värdelös produkt som jag har betalat 244 kr för och som jag inte kan använda om jag inte betalar ytterligare 599 kr för själva spelet. Min rekommendation om du funderar på att köpa en spelkonsol till dig själv eller ditt barn. Köp INTE Nintendo-produkter, vare sig hårdvara eller mjukvara. Spendera pengarna på en annan konsol eller ännu hellre en bra PC och köp PC-spelmjukvara istället. Du kommer att få tio gånger värdet du får från Nintendos produkter, minst!
  • 1 omdöme
    christina h
    christina h: Kan tyvärr inte rekommendera detta företag. Dålig information vid köp! Köpte Champions-online till sonen och fick ingen information vid köp att man måste pröjsa vidare abonnemang för att kunna spela. Finns heller ingen information om dett på plastförpackningen runt spelet. Detta visar sig först vid installation och då är förpackningen bruten. Spelbutiken vill/kan då inte ta tillbaka varan enligt telefonsamtal. De säger sig inte behöva upplysa om detta vid köp då "alla" veta att online=att det kostar... dålig kundservice. Brott mot marnadsföringslagen och jag vänder mig nu till Konsumentverket!