Dator i Karlstad

5 rekommenderade företag inom dator i Karlstad kommun

Cecilia P
    Cecilia P: Bra produkter och en förträfflig och personlig service. Vi kan verkligen rekommendera Er att handla med Överfjord Teknik AB
  • Driver du datorföretag i Karlstad?

• 4 omdömen
    Robert N
    Robert N: Håller inte med föregående talare. Midpoint har fungerat klanderfritt i flera år. Vi har rekommenderat flera av våra webbkunder till deras Exchange-lösning och ingen har varit ledsen för det.
    Niklas B
    Niklas B: Mycket bra utbud av de häftigaste produkterna från Apple. Helt okej priser och god service på reparationer och dylikt. Väldigt trevlig personal med stort kunnande. Här finns något för alla i dataväg. En komplett databutik helt enkelt.
  • Hasse G
    Hasse G: Ville uppgradera min gamla dator med mer minne. De som de hade inne var för dyra så killen i butiken letade fram 2 begagnade som räcker gott och väl för mej. Mycket vänliga och hjälpsamma!
  • Driver du datorföretag i Karlstad?

Carro
    Carro: De stora reorna som utlovades av företaget var i själva verket en väldigt liten sänkning av originalpriset under sommaren. Fortfarande en svindyr butik! Antagligen läggs alla pengar på luftkonditioneringen, vilken var fenomenal under sommarens varmaste månad.