Dator i Solna

8 rekommenderade företag inom dator i Solna kommun

• 16 omdömen
    Mikael E
    Mikael E: Jag gillar verkligen webhallen i sumpan. Alltid trevlig och kompetent personal. Man får liksom en känsla av att man vill tillbaka och handla mer. Webhallen har även en mycket trevlig hemsida så man kan vara väl förberedd när man kommer dit för att göra sitt inköp.
  • Driver du datorföretag i Solna?

• 11 omdömen
    Marcus T
    Marcus T: Vill du slippa allt vad datortrubbel innebär ska du satsa på en dell! Det finns inget annat företag som har så bra service. Blev chockad första gången min skärm gick sönder och det stod en kille utanför dörren nästa dag med en helt ny skärm till mig. Kommer alltid att handla utav dell!
  • Hampus John A
    Hampus John A: Supernöjd med företagets service och kvalitet på produkter.
  • ANDREAS I
    ANDREAS I: Jag gillar konceptet Kjell & Company eftersom att jag är en nörd av stora mått. De gångerna jag handlat här än så länge har personalen varit ruskigt trevlig och tillmötesgående vilket fått mig att känna mig extra välkommen.
  • 2 omdömen
    Per Kenny W
    Per Kenny W: Dom har nått jävla knatte disco där borta så det skallrar i våra väggar å fönster. Vilka jävla idioter har ni ingen hänsyn. Ni har väckt våra barn. Det ligger ett helt bostads område 4 meter Brevid . Era jävla riks mongolider
  • Michel A
    Michel A: Den värsta support jag någonsin haft. Min pc gick sönder efter en månad och jag har ringt och skrivit till dem men inget svar från dem... och datorn kostade mig 35 000 kr / och nu måste jag punga ut 10 558 kr för att fixa felen som HP borde ha upptäckt... (Eftersom jag har en garanti) ( Produktbeskrivning: HP Pavilion 31,5 tum All-in-One Desktop PC 32-b1000i (6J6L5AV) Produktnummer: 844R0EA Serienummer: 8CQ411035S Ärende: Enheten fryser försöker ladda OS.)
  • 1 omdöme
    Eva K
    Eva K: Söker ni bokningsprogram är inte detta att rekommendera. Tyvärr så får inte företaget programmet att fungera som utlovat. Problem kontinuerligt. Fuktioner som inte fungerar. Nonchalant bemötende från företaget för problemen.
  • Driver du datorföretag i Solna?

• Hk

1 omdöme
    Klas B
    Klas B: Akta er för Ricoh! Deras utskriftssystem för högskolor är något av det mest tillkrånglade man ö.h.t. kan föreställa sig.