Mikael S:
Om du inte blir nöjd med Dennis och Ritvars arbete blir jag förvånad.
Enkla att ha och göra med, noggranna och prisvärda. Jag är deras referens och mitt nummer kan Dennis ge er.
Jan Åke Krister F:
Trevlig att Pelle offrade fredagskvällen och hjälpte oss med att få igång vattnen i torpet.
Tack för en stor insats av dig Pelle.
Janne i Knutsbol Högsäter. 🙏👍
Tobias M:
Mattias gör ett utmärkt jobb och får mycket gjort på en arbetsdag. Enkel att få tag i, proffsig i sitt utförande och återkopplar efter utfört arbete.
Per L:
Jag anlitade denna firma för service av min IVT frånluftsvärmepump. Jag kände att jag fick betala alldeles för
mycket för det lilla jobb som gjordes. Jag bor några km från centrala örebro och fick betala en timmes restid för 626 exkl moms samt andra omotiverade grundavgifter. Jobbet borde i rimlighetens namn inte ta mer än 30 min men debiterades 1,5 tim á 626 exkl moms. Jag har framfört klagomål via mejl men de har valt att inte svara. Jag kommer att betala för att jag bli av med hela skiten. Men nästa gång ska jag försöka hitta en annan firma, som kan hjälpa mig om problem skulle uppstå
J:
De lyckas inte dra en sladd rätt. De skulle koppla in diskmaskinen, men kopplade fel så att diskmaskinen gick sönder. De kom och kopplade om och nu fungerar inte mikron istället. Klåpare.