Elektriker i Munkfors

1 rekommenderat elektriker i Munkfors kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Elektriker nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Driver du elfirma i Munkfors?

• Jonas C
    Jonas C: Vi anlitade företaget för elinstallationer och fick efter utfört arbete en faktura där materialkostnaderna var påslagna med mellan 100-300 %, trots att företaget tidigare uppgett en marginal på 15 %. Efter att vi påpekade detta justerades priset något, men inte i linje med den utlovade marginalen. Vi hittade ytterligare felaktigheter, exempelvis 300 % påslag på flexrör, vilket företaget först medgav kunde vara ett misstag och lovade att återkomma om. Efter flera veckors tystnad kontaktade de oss och drog tillbaka sitt tidigare medgivande, med hänvisning till att deras material skulle vara dyrare än jämförbara produkter från samma tillverkare. Vi fick besked om att en ny faktura skulle skickas, men den dröjde och när vi till slut fick den innehöll den även ett dröjsmålspåslag, beräknat från datumet då den ursprungliga felaktiga fakturan skickades. Dessutom var beloppen summerade fel så att totalbeloppet blev nästan 6000 kronor mer. Sammanfattningsvis har dialogen varit rörig och processen med faktureringen har inte känts transparent. Jag känner mig grundlurad och vet inte hur jag ska hantera detta.