Elektronikservice i Västra Götaland

Mölndal  (1 st)

Topp 9 elektronikservicefirmor i Västra Götaland

• 19 omdömen
    JOHAN F
    JOHAN F: Beställde en ny iPhone som kom inom två dagar, och den var enligt beskrivning. Dock gick det inte att nå företaget via telefon. Men det går ju iofs inte med vissa stora företag nu för tiden heller.
  • 11 omdömen
    Björn-olof C
    Björn-olof C: Mitt betyg beror på alldeles för lång leveranstid alltså inget fel på de levererade delarna. I min värld ligger det i sakens natur att om man beställer delar till, som i mitt fall, en tvättmaskin så är det akut. Ingen vill stå utan tvättmaskin i en och en halv vecka. Jag beställde på en söndag och fick delarna 10 dagar senare vilket jag anser är alldeles för länge.
  • Pelle L
    Pelle L: El reparationer Enkla att nå och få hjälp. Löser våra problem som uppstår
  • Rickard
    Rickard: Jag rekomenderar detta företag till alla som är intresserade av ny teknik, är helt klart ett framtids företag!!
  • Lena
    Lena: Superproffsiga killar som fixat både tv och el-piano på nolltid
  • Lovisa E
    Lovisa E: Måste vara den bästa radiokanalen i Sverige. Bästa musiken med en bra blandning av både ny musik och gamla klassiker. Väldigt bra som både slappmusik och förfestmusik. Perfekt att det finns webbradio då jag bor på andra sidan landet.
  • 3 omdömen
    Anton N
    Anton N: Gratis felsökning och felfri, pedagogisk service!
  • 3 omdömen
    Ellen Louise A
    Ellen Louise A: Under ALL KRITIK. Gick dit för att laga en skärmen på min iPhone och fick höra att efter att ha lagat den hos MD service så skulle det fungera som vanligt, när detta inte stämde (vissa delar av skärmen gick inte att trycka på och face-id fungerade inte över huvud taget) så blev man dumförklarad, hånad och fick inte ens pengarna tillbaka som jag ska ha rätt till. Skulle inte ens rekommendera dem till min värsta fiende. USCH!
  • 1 omdöme
    Ann J
    Ann J: Bemötandet och servicen är hemsk! Enligt reperatören själv är han "inte noga med nöjda kunder". Det är ju även tydligt då han har haft min tv på reperation i 9månader och ändå inte lagat den! SKANDAL! Lämna absolut inte in något till denna firma!