Malin H:
Vi byggde om hela vår övervåning, byggde till en kupa, bytte hela taket och renoverade husets fasad.
Wirén Bygg var en av flera offerter, och var inte dyrast eller billigast, men gav oss absolut bäst intryck vid första mötet. Detta intryck har sedan infriats om och om igen. De har genomgående haft ett professionellt bemötande, kommunicerat rakt och tydligt och varit väldigt vänliga. Detta gäller alla från Dick Wirén, som varit den som lett bygget och vi har haft tätast kontakt med, till hantverkarna och även underleverantörer som genomfört specialuppdrag. Vi har essentiellt delat hus med nya människor i tre månader, och det har hela tiden känts tryggt.
Vårt hus är byggt 1910, så vi visste från början att det skulle dyka upp överraskningar och möjliga förseningar. Alla ändringar, tillägg och avdrag har behandlats tydligt och inte genomförts förrän uttryckligt godkännande och prisuppskattning funnits. Vi har haft regelbundna avstämningar där vi gått igenom tidplan, ekonomi och pågående delar samt större och mindre förändringar och "att göra"-punkter. Tidplanerna har hela tiden varit realistiska och tydligt kommunicerade.
Dick Wirén har också genomgående varit uppmuntrande när vi diskuterat besiktningar, så vi har under byggnationen haft både en besiktning av konstruktionen av innertaket och övervåningen, samt en besiktning av plåttaket. Bägge två gick utmärkt, och taket fick beröm för gott hantverk.
Vi kan varmt rekommendera Wirén Bygg, de har gjort en omfattande renovering och byggnation lugnare och tryggare.