Försäkringsbolag i Skövde

1 rekommenderat försäkringsbolag i Skövde kommun

• Driver du försäkringsbolag i Skövde?

• Per Anders L
    Per Anders L: Oskäligt höga försäkringspremier, påstridiga försäljare och tvivelaktiga försäljningsmetoder är bara några argument för att INTE välja Folksam. Har tyvärr haft en 'prova på' försäkring under sex månader som var rabatterad men även den oskäligt dyr. När jag sen skulle säga upp den så påstår de att det inte går via mail, vilket inte är några problem genom andra försäkringsbolag, utan att jag måste ringa för att de ska kunna säkerställa min identitet. Vilken normalbegåvad person som helst vet ju att säkerställa en identitet via telefon är i stort sett omöjligt. Detta argument är bara för att jag ska ringa dem och någon av deras manipulativa försäljare ska försöka övertala mig att behålla deras försäkring. Givetvis så har jag inte ringt upp dem utan fortsätter via mailkonversation att hävda min rätt att säga upp min försäkring via mail. Förra gången jag pratade med kundtjänst på telefon slutade det med att jag efter ett par dagar fick ett försäkringsbrev med en tecknad hemförsäkring hemskickat till mig. Överenskommelsen med kundtjänst var att de skulle skicka hem INFORMTATION och inget annat. Jag blev självklart förbannad och ringde upp Folksam igen (sista gången jag pratar med någon på detta försäkringsbolag överhuvudtaget) och de bad om ursäkt och efter ett par dagar så fick jag ett brev från någon högre chef med bekräftelse på att min försäkring var avlutad. (en försäkring jag aldrig tecknat) Så min rekommendation blir således, välj vilket försäkringsbolag som helst, men INTE Folksam.