Royal Blue:
Vi på Royal Blue, tidigare känd som Charles Jourdan under Whitbread och som Nicorette vill tacka för en uppgraderad segelgarderob och mycket engagemang. 2005 år storsegel håller fortfarande och 2010 års Code Zero gör att vi fortsätter vara konkurrenskraftiga i ytterliggare ett par år!
Annelie S:
Mycket trevliga och verkligen visar att de bryr sig samt mycket kvicka med att säga "Bara hör av dig om det är något du vill ha hjälp med eller åtgärdat så fixar vi det" TILLS du skrivit på kontraktet och flyttat in då blir det bara en massa dåliga ursäkter och undanflykter.
Och skulle du säga emot dem eller gå ett steg vidare tex. kontakt med någon myndighet då har du skaffat dig en ovän för livet och de kommer att göra allt de kan bara för att jävlas med dig!
Jag kan tala av egen erfarenhet och vill därför varna andra så de inte råkar ut för samma helvete som jag!
HYR INTE AV EMALJEN AB, DE ÄR INTE KLOKA!!!! :(
ANDREAS I:
Riktigt otäck förening om du frågar mig. De förhalar och försöker förstöra i stort sett varje gång någon konsert eller liknande som lockar folk under 60 år ska ut på fina Stumholmen. Av någon anledning tror medlemmarna här att hela ön är deras egen.