Fastighetsbolag i Västra Götaland

• Kinnekulle Fastighetsservice AB

Verifierat företag
    63 omdömen
    Paula B
    Paula B: Alltid lika trevligt bemötande! Har varit flexibla med att jobba runt mina udda arbetstider och gör alltid ett jättebra jobb. Nu senast fick vi en ny hall på övervåningen och det blev precis som vi ville ha det. Andrius med personal är vårt förstaval när vi icke hantverksbegåvade behöver få något gjort hemma.
  • 9 omdömen
    Nelleke H
    Nelleke H: Beställde underhållsplan och fick snabbt och trevligt bemötande!
  • Jessica W
    Jessica W: Bara städning varannan vecka nu, iaf kontorsrummen, när det istället borde läggas mer tid på städning? Tex torka ytor som många tar i, på toaletter o i kök, så den biten är inte bra. Annars u.a!
    Kieu Anh Sofia V
    Kieu Anh Sofia V: Jag är supernöjd tvätten. Altanen ser nästan ut som ny igen, proffsigt utfört och trevliga killar!
  • Malena Cecilia L
    Malena Cecilia L: Jättefint vandrarhem nära spårvagnen och gratis parkering. Kommer gärna tillbaka nästa gång jag ska till Göteborg.
  • Philip B
    Philip B: Deras kontorshund är mycket professionell och har alltid ett positivt och trevligt bemötande!
  • Maja N
    Maja N: Välsorterad butik med såväl CD, vinyl, DVD och vinylspelare! Begagnat. Lugn och skön miljö där man kan gå och bläddra bland skivorna i lugn och ro. Hjälpsam och kunnig personal.
    Leif W
    Leif W: Alla olika företagare gör stället
  • GIA N
    GIA N: Har bott inom detta företag sedan dom hette Göteborgshem! Alltså i 54 år! Är så nöjd! Har aldrig haft något problem med detta företag! Tvärtom! Har under dessa år haft underbara fastighetsskötare som gjort allt o lite till! Alltid haft fina lägenheter o renoveringarna har skötts perfekt!
    Emma G
    Emma G: Fantastiskt bra frisörer! Mysiga lokaler och man känner sig alltid lika snygg när man kommer därifrån.
  • Yinghong C
    Yinghong C: Familjebolaget som äger flera bostäder i Skövde området och har trevlig och hjälpsam personal.
    alpay g
    alpay g: mycket goda pizzor!fräscht ställe med trevlig personal. inte att underskatta.
    sofia s
    sofia s: Världens bästa gatukök, grillat är godast! särskilt i skene
    P.I.K. P
    P.I.K. P: Trevligt och välkomnande bemötande av erfarna och kunnig personal som gärna delar med sig av tips och råd. Deras trävaror är alltid av högsta kvalitet och moderata priser.
  • Frida
    Frida: De är ett bra företag med bra arbetare. Framförallt Klaes Hägnestig!!
  • Ragnhild K
    Ragnhild K: Jag håller med dig Philip j. Prisvärt svar: Ja, trevlig kundbemötning i butiken svar; njaa, den kan ju bli bättre men den är ju inte av s.k Toppklass. En mycket bra företag. Ser gärna att de jobbar lite mer med hemsidan! Till vi som är lite kraftigare(inget illa menat) kan jag starkt rekommendera detta företag. Jag behöver inte säga någonting mer. Vid tagnentbordet Ragnhild
    Martin S
    Martin S: Har coola surf och skate kläder i denna schysst butik.
    Oscar B
    Oscar B: Här i gbgs beachvolleybollhall är det sommar året om. Det är också världens mest softa sport, åk dit!
    Glenn S
    Glenn S: Mycket seriöst och trevligt Bemötande Glenn !
    Johan L
    Johan L: Trivsamt ställe!
    Caroline K
    Caroline K: Gemytlig restaurang som är belägen i Grundsund, vilket är en av västkustens finaste ställen. Ligger precis intill havet och utsikten är kanon. Resaurangen specialiserar sig på havets alla läckerheter. Kan ofta vara svårt att få bord utomhus på sommaren, men väntetiden brukar oftast vara överkomlig.
  • Weronica B
    Weronica B: Snabb och profesionell service ordentligt utförande när det behövs hjälp. Tack for detta 17e år hos Kastellet. God Jul och Gott Nytt År 2014. Mvh Weronica Brandt
  • Allan P
    Allan P: En mindre butik som alltid gett mig bra service. Kanske det dröjt lite, men de har bra priser och har get mig bra support utan kostnad. Tagit sig tid och är duktiga OCH vänliga.
  • Livvy N
    Livvy N: Trevligaste och bästa hyresvärden jag någonsin haft. Alltid trevligt bemött, vilka bekymmer jag än har haft, snabba åtgärder och bra standard på lägenheterna.
    John H
    John H: Om man bara ska sova innan man ska på Liseberg som ligger tvärs övergatan, eller en kortare vistelse i Götet så duger detta mycket väl