Flyttstäd i Skåne

Tomelilla  (1 st)
Höör  (1 st)
Svedala  (1 st)

Topp 25 flyttstädare i Skåne

• Välkommen till Hemfrid - Vi hjälper dig i din vardag, så att du har tid över till annat.
    SEBASTIAN C
    SEBASTIAN C: Vill du ha en enklare vardag - välj en annan städfirma. Känner igen det andra har skrivit här om dåliga erfarenheter. För min del visade det sig att den "jätteduktiga" städaren förstörde glasdörren duschen. Damm, ja till och med rengöringsmedel kvar på många ytor. Ostädad micro och spisfläkt. Amatörmässigt. Sedan är dom duktiga på att skicka ut enkäter och svara på dåliga omdömen. Problemet är att dom skickar ut folk som helt enkelt inte kan städa. Mycket prat men lite resultat. Stay away!
  • MARIE R
    MARIE R: Slarvig städning som jag slutföra själv. Svåra att få kontakt och följde inte städgarantin. Städerskan tappade dessutom lådorna till frysen varav en gick sönder. Den har de inte ersatt. Jag har bett dem kontskta städerskan redan i september och med jämna mellanrum men fick besked att de inte hade några uppgifter till henne och de återkom aldrig heller för att hålla mig informerad. Tog åter kontakt med dem innan jul och de skull återkomma men gjorde inte det. Kontaktade dem nu i januari och fick då besked om att städerskan slutat vid jultid men att de ville försökte få tag i henne för att fråga om hon kunde arbeta för dem. Alltså har de ljugit för mig hela tiden och även nu. Chefen har inte ringt upp heller. Ingen har bett om ursäkt. Borde gjort det från början och sagt vi ersätter lådan och tar det sedan med städerskan. Stor varning, inte bra om allt inte följer enl protokollet. Märkligt att det inte går att få uppgifter om företaget. Namn på chef och lvrig administrativ personal
  • Mtn Privat&företags Städ AB

Verifierat företag
    20 omdömen
    Sandra M
    Sandra M: Jag har bokat Mtn Städ flera gånger, och de levererar alltid! Det känns så fint att komma hem till ett rent och fräscht hem när de varit där! Flyttstädningen var fläckfri och godkändes utan anmärkning. Proffsiga, trevliga och pålitliga! :)
  • Sten Erik Jonny S
    Sten Erik Jonny S: Jättedåligt städat, saker var förstörda. Fick göra om en hel del på min flyttstädning😡
  • Erika T
    Erika T: Jag köpte en flyttstädning, hade kollat runt ett tag men valde Red Fröjd och vilken tur jag hade! Vilket utmärk bemötande. Dom var lätta att få tag i och hade missat en liten saken ingen av oss hade tänk på. Dom erbjöd sig att komma samma dag och städa det. Otroligt bra, skulle rekommenderar dom om någon frågar.
  • Oneflytt Flytt & Städfirma

Verifierat företag
    19 omdömen
    Simon M
    Simon M: Städar jättebra samt dom är jätte seriösa
  • Tobias K
    Tobias K: Städningen som helhet hur bra som helst. Ingen anmärkning. Av någon anledning fick dom inte upp luckan på en vanlig IKEA-ugn. Lite konstigt om man jobbar med detta dagligen och borde ha stött på alla olika märken men alla kan ju missa, det viktiga är hur man hanterar det. Dom erbjöd sig att komma tillbaka och fixa ugnen så det var helt ok men det behövdes aldrig då nästa hyresgäst var nöjd. Ger dom 5av5
  • Frank L
    Frank L: Best cleaning service in Malmö/Skaane, like I would clean myself, perfect 😍
  • Maria A
    Maria A: Vi vände oss till Pastor Svärds Pojkar på rekommendation av vänner som haft en bra upplevelse kring sin flytt. Jag mailade en förfrågan och fick ett snabbt svar och uppföljning via telefon. Tydlig prisbild och bra råd kring packning gav extra trygghet. Punktlighet i kombination med effektivitet och lyhördhet under flyttdagen gjorde denna "mödosamma dag" enkel för oss. Vi har också fått packa upp lådorna och lämna tillbaka dessa efterhand utan någon tidspress från firman vilket har varit av stor betydelse för oss. Toppen från start till mål!
  • Thobias W
    Thobias W: Bra service och bra städning. Tar lite tid innan man lärt känna varandra och vad som är viktigt.
  • Jurica C
    Jurica C: Jag är mycket nöjd och all eloge till företaget Safir bygg
  • Uno N
    Uno N: Jag varväldigt nöjd rent o snyggt och punktliga
  • LAURENT B
    LAURENT B: Underbar service från denna städfirman! Hade flyttstädning för en 90 kvm lägenhet som de klara utmärkt. Inga anmärkningar på städbesiktningen, kom i tid och gjorde sitt jobb. Rekommenderar dessa starkt!
  • Manda M
    Manda M: Flyttstäd. Bra bemötande, fint genomförande.
  • Berit B
    Berit B: De var mycket vänliga och artiga! De uppfyllde alla mina förväntningar och gjorde verkligen ett bra jobb och använde bra produkter. Mycket nöjd!
  • Nick B
    Nick B: Professionell service för hem- och flyttstädning. Rekommenderas varmt av oss. Dessutom utmärkt bemötande från beställning till genomförande. Det fanns alltid beredskap för det "lilla extra", för oss. Ingeting var omöjligt, utan allt gick att genomföra med full energi och perfekt städkunskap.
  • Daniel L
    Daniel L: De har till ett marknadsmässigt bra pris en städning som vi är väldigt nöjda med. Personalen som städar hos oss är punktliga och noggranna. Det är en fröjd att få komma hem till ett nystädat hem av Gp Clean Städservice.
  • Khalil A
    Khalil A: Flyttade för några dagar sedan och blev bemött på ett professionellt och vänligt sätt. Väldigt nöjd med servicen och det trevliga bemötandet. Tack för en positiv upplevelse!
  • Lars O
    Lars O: Köpte en vanlig städning för 200kr efter rot. Blev jävligt nöjd, hade massor av disk och det gick fort. Dessutom kan jag inte hitta ett damm korn efter åt. Detta är ett ambitiöst företag som levererar på toppnivå trots det låga priset👍👍👍👍👍 Högsta möjliga betyg, till dom! Personalen var underbar och mkt trevlig. Skötte sig själv helt o hållet. Jag kommer att fortsätta ta deras tjänster! TACK TIPP TOPP!!!’
  • Dennis Ahmet Stefan U
    Dennis Ahmet Stefan U: super service. trevlig, städade bra
  • Yasmin R
    Yasmin R: Min flyttning blev mycket väl utförd. Så duktiga och hjälpsamma killar som flyttade till mig.
  • Mangi B
    Mangi B: Trevliga killar som kom och flyttstädade hos oss och bra pris! De var dock lite sena (ca 45 minuter) så det blir tyvärr inte full pott
  • Sebastian M
    Sebastian M: Hade STSBB till en städning när jag flyttade ifrån en lägenhet, förvaltaren som besiktigade blev mycket imponerad av resultatet och sa att det var felfritt. Hela kontakten med STSBB fungerade felfritt och städledaren Ernad ansträngde sig verkligen för att leverera det lilla extra. Jag är supernöjd och kommer inte tveka att anlita dem igen.
  • Andreas S
    Andreas S: Bra och pålitliga samt väldigt enkla att nå!
  • Sofia M
    Sofia M: Har bokat flyttstädningen. Personal som kommit var jätte snälla och duktiga! Flyttstädningen blev godkänd av hyresvärden! Rekommenderar varmt. /Sofia