Mycket nöjda. Noggranna och anpassningsbara.
Mtn Privat&företags Städ AB
MTN Privat&Företagsstäd startades för att erbjuda pålitliga och kvalitativa städtjänster för både privatpersoner och företag. Sedan vi började har vi fokuserat på att skapa rena och trivsamma miljöer, och vi anpassar alltid våra tjänster efter varje kunds behov. Tjänster vi erbjuder Vi erbjuder en rad olika städtjänster, som...
20 omdömen om Mtn Privat&företags Städ AB
Tack Michelle för ditt fina omdöme! Vi är glada att ni är nöjda och uppskattar ert förtroende.
Jag är mycket nöjd med arbetsinsatsen, personalen är vänlig, tillmötesgående och kunnig och jag är glad varje gång man kommer för att städa hos mig.
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med vårt arbete och att du känner dig väl bemött. Det betyder mycket för oss! 😊
Duktiga och pålitliga. Trevliga och fint bemötande. Använde deras städtjänst vid slutstädning av lägenhet.
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både städningen och bemötandet. Det betyder mycket för oss! 😊
Mycket bra utfört arbete och mycket bra service/bemötande. Rekommenderas starkt 5/5
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både arbetet och servicen. Din rekommendation betyder mycket för oss! 😊
Trevligt bemötande och noggrann städning!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du är nöjd med både bemötandet och städningen. 😊
Mycket Bra kommunikation och hjälp
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår kommunikation och service. Det betyder mycket för oss! 😊
Blev proffsigt bemött och fick tid för städning. Jag förväntade mig ett rent hem och detta uppfylldes till hundra procent. Min upplevelse är att det är det bästa städbolag vi någonsin haft, det är proffsighet blandat med vänlighet och glada skratt! Helt underbart!
Stort tack för det fantastiska omdömet! Det betyder otroligt mycket för oss att höra att du är så nöjd med både resultatet och bemötandet. Vi strävar alltid efter att leverera proffsigt arbete, och det gläder oss att det uppskattas. Tack för att du valde oss, vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!
De är lätta att ha att göra med . Är punktliga söta rara vänliga. Gör vad de ska och lyssnar om man vill säga något.
Stort tack för det fina omdömet! Det värmer att höra att du är nöjd med vår service och att du uppskattar vårt arbete. Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa och är glada att det märks! 😊
Fungerar bra. Ibland blir det för många som städar.
Tack för din feedback! Vi är glada att det fungerar bra och tar till oss din synpunkt om antalet städare. Vi strävar alltid efter att förbättra oss och ge dig den bästa möjliga servicen. Tack för att du valde oss!
supertrevliga, perfekt städning,tack-tack.
Stort tack för det fantastiska omdömet! Vi är verkligen glada att du är nöjd och uppskattar dina fina ord. Tack själv för förtroendet! 😊
Skötsam, rent, serviceinriktad.
Tack så mycket för det fina omdömet! Vi är glada att du är nöjd och uppskattar verkligen din feedback. 😊
I det stora hela nöjd lite skönhets fläckar
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete. Vi tar gärna till oss din feedback om de "skönhetsfläckar" du nämner och kommer att sträva efter att förbättra oss ännu mer. Tveka inte att höra av dig om något behöver åtgärdas – vi vill alltid se till att du är helt nöjd! 😊
Jag har bokat Mtn Städ flera gånger, och de levererar alltid! Det känns så fint att komma hem till ett rent och fräscht hem när de varit där! Flyttstädningen var fläckfri och godkändes utan anmärkning. Proffsiga, trevliga och pålitliga! :)
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår service och att flyttstädningen blev godkänd utan anmärkning! Det betyder mycket för oss att du känner att vi gör ditt hem rent och fräscht 😊
Professionellt utförd flyttstädning med noggrannhet och hög standard. Allt blev skinande rent och de höll både tidsramar och avtal. Rekommenderas varmt!
Hej, och stort tack för ditt fina omdöme! Vi är verkligen glada över att höra att du är nöjd med vår flyttstädning och att vi levde upp till dina förväntningar. Noggrannhet och hög standard är alltid vårt mål, och det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt arbete. Tack för din rekommendation – det värmer verkligen! Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något i framtiden 😊
Vi har anlitat Mtn Privat&företags Städ under många år nu. De är mycket pålitliga och de tar stolthet i att göra ett riktigt bra jobb.
Tack så mycket för ert fina omdöme! Vi på MTN Privat&Företagsstäd är glada att höra att ni är nöjda med vår service. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och det är fantastiskt att ni upplever oss som pålitliga och noggranna. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med er! 😊✨
MTN städ gjorde en storstädning, som innefattade kök, sovrum, vardagsrum, hall samt ett badrum som ser ut som nytt. Vi är supernöjda med deras arbete. Rekommenderas varmt.
MTN har nu städat hos mig i över ett år. Jag är jättenöjd och kan inte tänka mig bättre och trevligare städhjälp. Alltid rent och snyggt överallt när de har varit här. Kan verkligen rekommenderas ! Kjell Pettersson Rydebäck
Tyvärr trots trevligt bemötande så blev vår lägenhetsstädning under all kritik:Trots vår vädjan om att bad och toalett var viktigt lämnades denna med massor av hår m.m i golvbrunnen. Även lådor lämnades ostädade i badrum. Köket hade också otsädade lådor. Fönster fick putsas om .
Alltid bra service och hjälpsamma
Städtjänsten är ett familjeföretag och sa kommer alltid samma syskon. Dem är trevliga, ärliga, pålitliga, jobbar hård och ger sitt bästa. Mycket nöjd