Fotvård på Kungsholmen

6 rekommenderade fotvårdsalonger på Kungsholmen, Stockholm

• Vi skräddarsyr behandlingen för att ge dig bästa möjliga förutsättningar. Tillsammans tar vi fram din skönhet! Kom gärna förbi oss på vår centrala adress: Kungsgatan 79!
    Elin N
    Elin N: Mycket kompetent gäng och härlig stämning, man vill komma tillbaka. Har fått rådgivning om allt från hudkrämer till smink och gjort olika typer av behandlingar. De lever upp till mina förväntningar och har ett väldigt bra individuellt kundfokus, de får dig att känna dig speciellt och vad som är det bästa för just dig som kund.
  • Driver du skönhetssalong i Kungsholmen?

• 114 omdömen
    Alexandra C
    Alexandra C: Rekommenderar perfect skin care till alla! Är stamkund där sedan flera år tillbaka och min hy blir bara bättre och bättre. Man möts av professionella,erfarna och kompetenta hudterapeuter. Utöver det får man allrid ett härligt bemötande och går därifrån glad och avslappnad efter behandling.
  • Frida S
    Frida S: Jobbar snabbt och över lag bra. Dock ganska frånvarande personal och kände mig inte riktigt omhändertagen, man är ju trots allt ganska utsatt som kund när man står halvnaken inför en främmande person och får en spraytan. Dessutom fick jag två stora vita ränder på "kärlekshandtaget" pga missat parti i "valken" så nu kan jag inte använda bikini som var tänkt. Har dessvärre inte heller tiden att gå tillbaka och åtgärda detta. Tänk gärna på det till nästa kund :)
  • 45 omdömen
    Linnéa T
    Linnéa T: Så professionellt och riktigt bra kvalité på behandlingarna! Malika vet vad hon gör!
  • Christina L
    Christina L: Ett mycket vänligt bemötande, lugn och behaglig miljö. Jag får råd om vad jag skall använda för produkteroch kan köpa dom där.
  • Driver du skönhetssalong i Kungsholmen?

• 6 omdömen
    Sofia F
    Sofia F: Fantastiska behandlingar och produkter. Rekommenderas varmt!