Tiffany:
Tom är super proffsig, skicklig, nogrann och försiktig. Jag behöver inte ens bedövning.
Han ser till att man är nöjd! Och att han är super trevlig och mysig som person gör ju mitt besök till en upplevelse!
Tack bästa Tom🌺
Maria G:
Personlig och trevlig miljö med omhändertagande massage- och hudterapeuter. Rekommenderas varmt!
Extra stort tack till min massageterapeut Martina Bergkvist som regelbundet arbetar igenom min rygg med fantastisk massage och koppning!
Elin F:
Jag skulle absolut rekomendera en annan salong om du vill bli nöjd alt bli bemött på ett professionellt sätt.
Fick dåligt resultat efter att ha gjort en pedikyr med schellack. Kontaktar salongen några timmar efter att jag varit där då lacket redan lossnat. Ska då bli uppringd efter att de samtalat med chefen. Ingen ringer upp, nekar mig pengarna tillbaka och har inte en tillstymmelse till proffsigt bemötande. Det slutade med att jag inte orkade ringa fler gånger och ingen åtgärd gjordes.
Borde läst alla recensioner innan jag bonde tiden för då hade jag ju såklart aldrig valt denna salong med tanke på att dom flesta verkar vara missnöjda med denna salong.