Frisör i Blekinge

Sölvesborg  (1 st)
Ronneby  (1 st)

Topp 9 frisörer i Blekinge

Henny M
    Henny M: Sjukt duktig, pålitlig o väldigt rar o trevlig. Bästa att jag hittat dig o vår nya frisör 😍❤️🤣🙏
    Anne F
    Anne F: Första gången som jag är hos Caroline. Att mötas av kaffedoften, när man kommer in..härligt! Fräsch och inbjudande salong, där man känner sig som hemma. Så himla nöjd! Kan verkligen rekommendera Caroline!👍
  • Albinota A
    Albinota A: Bästa salong i Lyckeby med personal och produkter och mm ;-) Ni har många salong i lyckeby och ni kan besöka de också och alltid besviken från de och det är inte bra, ni kan klippa hos albinot och där hittar ni allt och med bra priser Mvh Nota
  • Ina
    Ina: Riktigt proffsiga frisörer och så trevligt bemötande från alla. Familjärt. Alltid nöjd 👌🏼
    Anna S
    Anna S: Lägger in fem plus till. Gick till Lina i går och jag är såååå nöjd, kanon :-) Gjorde slingor och klippte mig, kommer att gå dit igen!!!!!
  • Rebecka N
    Rebecka N: Väldigt trevliga och kunniga frisörer. Härlig atmosfär och fin inredning. Trendkänsliga och samtidigt bra på att passa in på den egna personen. Man känner sig välkommen. Priset är likvärdigt med andra frisörer i stan. Väldigt positivt intryck, kan verkligen rekommendera till andra personer.
  • Beatrice d
    Beatrice d: bra frisör med bra priser, då det kan vara gaska dyrt att gå till frisören är det helt ok priser. So mamn hör av namnet ligger den vid Hoglandpark
    Robert J
    Robert J: Supertrevlig personal och ytterst kunnig inom sitt yrke. God service och resonliga priser.
    Ina
    Ina: bästa bemötandet av en trevlig frisör med många års erfarenhet. /Elina