Frisör i Stockholms län

Bara i Stockholm finns det mer än 1400 frisörsalonger. Det finns allt ifrån små drop-in salonger till hela koncept som inte bara klipper dig, utan även serverar cappuccino, väljer ut kläder samt bestämmer vilket smink du ska ha. Priserna varierar givetvis och som med det mesta här i livet så får du vad du betalar för. Det viktigaste med ditt besök hos frisören är såklart att du går därifrån med en snygg frilla och ett leende på läpparna. Här på Reco.se hjälper vi dig hitta just det. Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter, rekommendationer samt deras samlade omdöme, allt för att underlätta för dig i din vardag.

Frisör
Nynäshamn  (1 st)
Sigtuna  (1 st)

Topp 25 frisörer i Stockholms län

Susanna M
    Susanna M: Bra frisör, brukar vara lät att få tid. Helt okej prisklass. HAr doc enbart klippt mig här, ej gjort slingor eller färgat.
  • Mikael E
    Mikael E: Hit går jag delvis för att det är nära, men oxå för att man sällan behöver vänta särskiljt länge eller alls innan det finns tid att kapa håret.
  • Doris Maria Marleen H
    Doris Maria Marleen H: Oj det här blir tråkigt att skriva. Jag har varit på bokad bayalage med klippning mm. 2590 kr. Men frisören ändrade lite jag fick ingen information att priset skulle ändras tiden var densamma. Jag betalade efter allt var klart blev nöjd,men när jag tittar på mitt konto är det draget 3190 kr ? Så tråkigt med oseriösa frisörer som har en prislista men helt plötsligt är beloppet något annat. Tyvärr var det här första och sista gången jag gick hit. Anmälan kommer att göras på detta företag.
    jenny e
    jenny e: Otroligt dåligt. Jag har aldrig blivit mött på ett sånt otrevligt sett. Frisörskan hämtade ägaren (eller vem han nu var?) som började skrika på mig att jag borde veta hur jag ville bli klippt innan de började, efter att jag sa att jag ville ha det uppklippt. Jag blev så chockad att jag satt där med hettande kinder under hela klippningen. Jag hade även bokat noppning för ögonbrynen som blev helt förstörda. Jag borde ha gått då jag blev utskälld. ALDRIG mer säger jag.
  • Jonathan R
    Jonathan R: Jag var inne och klippte mig på Klippodromen hos en tjej som heter Nanni, jag blev jättenöjd. inte nog med det så har de trevliga lokaler och skön stämning i salongen också! / Jonathan
  • Jeanna Q
    Jeanna Q: Jag är mycket nöjd med Hair Art där familj och vänner gått sedan många år … Ingenstans har en permanent hållit så bra som här, på mitt nordiska problemhår. Britt ser dessutom precis vad som passar ifråga om klippning och ansiktsform. Litet dyra är dom men håller hög kvalitet. Det minsta jag kan ge är 4 stjärnor!
    Marianne V
    Marianne V: Ansiktsbehandling jag blev mkt bra bemött och väl omhändertagen
  • 5 omdömen
    NOEL H
    NOEL H: Precis som Jakob har jag också klippt mig hos dyrare frisörer, och visst, det är lite fräschare och mer påkostat, men resultatet har egentligen aldrig blivit märkbart bättre än på en lite billigare drop-in salong. Just denna var exceptionellt billig. 150kr för att bli snygg i håret på cirka tjugo minuter är helt perfekt, jag hann till och med klippa mig på lunchen! Stark trea nästan en fyra! Rekommenderas!
  • 5 omdömen
    Louise Å
    Louise Å: En etta är för högt! Dålig klippning, otrevlig frisör och en ledning som inte kan leda.
    Clara
    Clara: Bokade för att jag bor i närheten. Har aldrig varit där innan, kommer ej gå dit igen. Frisören och jag enades om en färg utifrån några bilder, det blev en helt annan färg och hon lyckades inte ens täcka mina få små begynnande grå. Priset blev 500 kr mer än vad som stod på hemsidan. Jag var helt chockad och betalade och gick.
    Malin
    Malin: Bokade in mig för en luggklippning på Hair Stars. Ville betala med kort, men det ville frisören inte alls acceptera utan sa att jag kunde komma tillbaka senare under dagen och betala kontant. När jag återkom med kontanter så kunde jag inte få något kvitto, mkt misstänkt svartjobb...
  • Moa R
    Moa R: Jag gjorde en balayage hos Charlotte och var super nöjd med färgerna när jag gick därifrån. När jag kollade mig i spegeln dagen efter så var det för skarpa kanter på högra sidan än vad en balayage ska vara. Det var ojämnt, färgen var lagd högre på höger sida och lägre på vänster sida. Jag hörde av mig till henne tisdag (dagen efter jag var hos henne! och hon skulle hjälpa mig och höra av sig måndagen veckan därpå. Hörde inget från henne på måndagen utan hon hörde av sig på tisdagen. Ingen priotering på mig inte utan jag fick vänta YTTERLIGARE 1 vecka för att kunna den tid hon erbjöd. Mycket dåligt att inte priotera en kund som inte är nöjd med resultatet o få det fixat fort. När jag väl kom dit så satt jag i ca 2 timmar och två frisörer försökte lösa problemet med mitt hår. Dem blekte mitt underhår (min utväxt som jag inte färgat på 4 år) o även överhåret lite som ja ej ville o nu har jag fått världens fulaste utväxt. Första gångern ja går t frisören o färgar håret och blir inte nöjd. Resultatet efter dem fixat blev bättre men inte ett wow direkt. Kommer ej gå dit mer tyvärr!
    Eva H
    Eva H: Jättetrevliga och billigt men dålig klippning.
  • 3 omdömen
    Mirjam Mari W
    Mirjam Mari W: Läste kommentaren från 2017 och kan tyvärr inte annat än att hålla med, inget har förändrats fram tills nu. Önskar att jag hade läst den innan mitt besök hos Bahare på Studio54. Jag bad om folieslingor med naturlig övergång till min utväxt samt kall ton i längder. Jag visade en referensbild och hon gick med på att hon kunde göra det. Värt att tillägga är att mitt hår hade lång utväxt och väldigt naturliga bayalage slingor sedan tidigare så resultatet borde blivit fint utan konstigheter då det inte var skadat på något sätt. När hon först hade sköljt ur mitt hår och jag fick sätta mig i stolen igen la jag märke till hur mörkt vs ljust/gult det var på olika ställen i håret, det vill säga randigt. Sedan fönade hon mitt hår och klippte det utan att fråga hur jag brukar vilja ha det. Hon lockar håret och då ser det hyfsat okej ut, jag var bara chockad över den dåliga övergången till min utväxt, det var en mörk rand i benan. Jag gick hem och upptäckte ränder från folierna vid tinningarna och på andra platser runt huvudet samt att det var nästan vitt hår i nacken eftersom att det var där hon hade börjat slinga och sedan tagit väldigt lång tid på sig att få klart allt. När jag framförde mina klagomål bortförklarade hon sig och skyllde på att jag hade småhår som inte gick att fånga upp, men jag påpekade att det inte var problemet utan att håret var gult, randigt och ojämnt överlag samt att slingorna kändes slarviga. Jag var tydlig med att jag inte skulle låta henne röra mitt hår igen och efter många om och men fick jag halva beloppet tillbaka. Dessvärre kommer jag behöva vänta minst 1 månad innan en professionell frisör som vet vad den gör kan rätta till hennes misstag. Jag har lärt mig en läxa och kommer göra grundlig research nästa gång. Rekommenderar ingen att gå till henne för att få fin färg i håret, hennes andra tjänster kan jag inte uttala mig om.
  • Per Allan H
    Per Allan H: Att skriva på hemsidan att det är öppet på söndagar och ljuga är inte bra. Vi stod där fem kunder och kunde inte förstå att det var stängt, när vi alla läst att det var öppet på söndagar.
  • Petra Å
    Petra Å: Säger som tidigare resencent... Gå inte hit!!! Numera heter det ju Daisy Grace concept store bara så att ni vet.. Personalen hälsar knappt när du kommer in, sitter i mobilen och snackar... jag fick vänta ca 5 min till en annan personal kom och checkade in mig. Min frisör var rätt trevlig, även om hon såg ut som 14 men ville få det att låta som hon var 35. Hon övertalade mig att klippa upp håret mer än jag planerat och det blev katastrof! Dessutom blev håret ca 5 cm mer uppklippt på ena sidan. När jag några dagar återkom och talade om min missnöjdhet, blev svaret lamt "vad tråkigt att du känner så; kom in så får jag titta på det, men om du inte vill så förstår jag det. Ha en bra dag!" Så viktig var jag!! Numera går jag till Bangerhead där de uppskattar sina kunder. // Petra.
    Josefine Marie S
    Josefine Marie S: Klipper ojämnt. Jag ville ha topparna klippta men fick jättekorta hår, jag tror anledningen är för att hon klippte ojämt hela tiden och försökte rätta till det... En annan gång när jag ville färga håret så färgade en av ägarna mitt hår. Jag såg förjävligt ut. Jag skojar inte när jag säger att det såg ut som att jag hade en knallröd utväxt och resten var vinrött (allt skulle vara vinrött). Det var sista gången jag gick dit. Jag skämdes så mycket och frisören låtsades som ingenting (!?). Jag vågade inte säga något för att hon verkar aggressiv 😵 GÅ INTE DIT helt enkelt. Gör det bara inte. Gå till en bättre salong eller strunta i att klippa håret... Vill dock tillägga att detta var några år sedan.men frisören jobbar ju fortfarande kvar...
    Bördil V
    Bördil V: Väldigt trist att behöva lämna ett svagt omdöme men jag gör det för framtida eventuella kunder. Stor bluff med bristande kunskap gällande alla arbetsområden. Håll er borta!
    Carine B
    Carine B: HEMK-UNDVIK: Min upplevelse på I CUT BARBER Min 13-årige son ville klippa sig, så jag googlade efter en barberare i närheten. Jag hittade I CUT BARBER, som hade många 5-stjärniga recensioner och verkade lovande. Tyvärr motsvarade klippningen inte våra förväntningar. Min son visade en bild på den frisyr han ville ha, men resultatet blev långt ifrån vad han hade tänkt sig. Håret blev ojämnt och dåligt klippt, med helt rakat hår ovanpå öronen och i mitten på nacken. Det slutade med en pottfrisyr som såg ut som en munkfrisyr (utan tonsur). Håret var klippt ojämnt och hade flera flammiga partier, vilket gjorde frisyren ful. Min son grät hela eftermiddagen. Jag gick tillbaka in och sade till frisören att han borde byta jobb. Antingen är det många kompisar som har skrivit bra omdömen för denna barberare, eller så har de anställt någon som inte har rätt kunskap.
    Raija Z
    Raija Z: Har tvekat flera dagar om jag ska skriva recension eller inte. Brukar vara positiv och det är inte så svårt att göra mig nöjd. Men denna upplevelse vill jag aldrig uppleva igen! Jag ville få min korta frisyr tillklippt. Jag var öppen för förslag och trodde mig bli omhändertagen av en erfaren och kompetent frisörska. Får börja med stt förklara att jag verkligen inte är håröm. Men detta gjorde ont. Fridördka dkar bort tofs efter tofs och det kändes som håret revs av. Jag sa till. Men fick bara till svar att frisörskan föredrog att skära med slö kniv för att inte riskera skära sig. Och skar gjorde hon. Lite här och lite där och sen ännu mera här och fär. Kändes ogenomtänkt och oproffsigt. Resultatet därefter. Frisyren tofsig och konstig med kala fläckar på flera ställen. Svår att få ordning på. Såg mig tvungen att boka tid hos annan frisörsalong för att klippa ner allt. För detta ser helt galet ut. Aldrig varit med om liknande! Och tänker inte utsätta mig igen. Är så ledsen över att behöva klippa ner mitt hår så mycket som detta elände kräver. Hoppas ingen annan ska behöva uppleva något liknande...
    Katrine L
    Katrine L: Håret skadades efter folieslingor. Blev lurad att göra olika behandlingar. Jag fick betala dyrt för skadat hår.
  • Marie E
    Marie E: Helt inkompetent frisörska! Hon erkände att hon gjort fel men krävde ändå full betalning. Uruselt
    Abbas Al A
    Abbas Al A: Helt oärliga människor! Ville köpa en specifik hårvax av Maria Nila. De säger att de inte har den, men att de har en starkare av samma märkte. Jag köper den och kommer tillbaka efter en minut då jag inser att hon har ljugit. Hade inte öppnat burken. De vägrar att göra ett återköp. Lägre klass av människor än det här är svårt att hitta.
  • Tobias V
    Tobias V: Extremt dåligt bemötande, hårdhänt och otrevlig mot barn. Rivmärken i nacken och ojämnklippning
    K
    K: Jag är verkligen besviken. Frisörerna på Clipz är jättetrevliga och omtänksamma och bra på att snacka så man tror att de är stjärnfrisörer, de framhåller hela tiden att de har arbetat i hela Europa osv. Tyvärr blir inte håret bra. Jag köpte en deal och talade om att jag ville ha blekta slingor men istället färgade de utväxten utan att tala om något vilket jag upptäckte när det hela var klart. Frisören sa då att "ja men nästa gång ska vi totalrenovera håret" fast jag inte hade sagt att jag skulle komma tillbaka. Nu 3 v efter färgningen är håret smutsgult och skitfult. Tänkte inte gå tillbaka, hur svårt kan det vara att bara göra som kunden säger?
1...14151617