Frisör i Stockholms län

Bara i Stockholm finns det mer än 1400 frisörsalonger. Det finns allt ifrån små drop-in salonger till hela koncept som inte bara klipper dig, utan även serverar cappuccino, väljer ut kläder samt bestämmer vilket smink du ska ha. Priserna varierar givetvis och som med det mesta här i livet så får du vad du betalar för. Det viktigaste med ditt besök hos frisören är såklart att du går därifrån med en snygg frilla och ett leende på läpparna. Här på Reco.se hjälper vi dig hitta just det. Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter, rekommendationer samt deras samlade omdöme, allt för att underlätta för dig i din vardag.

Frisör
Nynäshamn  (1 st)
Sigtuna  (1 st)

Topp 25 frisörer i Stockholms län

suzi  d
    suzi d: Här får man ett trevligt bemötande och känner att man blir väl omhändertagen. Dessutom blir man snyggt klippt och får tips om saker man själv
  • 3 omdömen
    Susanna E
    Susanna E: Bushra klipper sonen och fejdar honom var 10:e dag. Mycket nöjd! I salongen hyr även nagelskulptriser in sig den 1/10-18 kommer det en ny sådan firma. Passa på att ta en pedikyr.
    Cecilia H
    Cecilia H: Ringde från gatan för att se om de hade tidstraxt innan stängning och de sa att jag kunde komma om jag kunde komma snabbt. Sagt och gjort, jag gick in och fick sätta mig och togs om hand av en äldre iransk kvinna som "rättade till" vad en tidigare frisör klippt. Jag gick därifrån och var för första gången supernöjd med att hon klippt mig så jämnt och fint trots att jag hade en felklippt uppklippning. Nu några veckor senare känns mina toppar fortfarande fina. Det enda minus jag kunde säga precis efteråt var att jag inte räknat med att det skulle kosta mer än hos deras konkurrenter på samma gata och i närheten. Jag är ändå nöjd och kommer att fortsätta besöka denna salong.
  • kajsa b
    kajsa b: Ganska kall och stylish miljö. Känns som att de var ganska duktiga och kunniga. Kändes dock lite stelt när de påtvingat försökte konversera med en. Jag hade nog föredragit att de inte sa något om de ändå inte är så intresserad. Men men jag blev nöjd med frisyrern.
    Amanda L
    Amanda L: Klipper väldigt bra, snygga moderna frisyrer. Ligger i lite över medelpris.
    Bjorn d
    Bjorn d: Riktigt personlig salong - stor fan av Mona som ar proffsig, mycket trevlig och klipper bra
  • Eric L
    Eric L: Rekommenderar frisör Mimmi på Kammarjungfrun!
  • Jeanette R
    Jeanette R: Trevligt bemötande, trevlig miljö.
  • Annika K
    Annika K: Rutinerade och roliga frisörer. Jag känner mig välkommen och omhändertagen. Konstnärer får hänga tavlor i lokalerna vilket alltid gör det spännande att gå dit.
  • Mikael P
    Mikael P: mycket trevlig och bra frisör
  • Minna H
    Minna H: Jag brukar klippa mej ofta hos Camilla och tycker att hon gör ett jättebra jobb. Dessutom så är hon och dom andra jättetrevliga. Man får alltid personligt service och hon tar sej tid att hjälpa till med nya frisyrer. Jag har fått komma kvällen innan och botanisera bland hennes tidningar och kataloger också. Rekommenderar varmt! Så är hon billig också tycker jag.
    Hans J
    Hans J:
  • Amanda E
    Amanda E: Att hitta en bra frisör man gillar i en stor stad som Stockholm är inte alltid det lättaste. Jag har testat många olika men en jag alltid återkommer till är Heads på Linnégatan. Trevlig och glad personal som verkligen lyssnar till hur man vill ha frisyren (det gör inte alla!). En klippning värd varenda krona, rekomenderas varmt!
  • Ingela K
    Ingela K: Suat är den bästa frissan i Södertälje!!! Hon har drivit salongen i ca 20 år och kan verkligen sin sak! Personligt och varmt bemötande!
  • Jennie L
    Jennie L: Trevlig, duktig frisör som lyssnar på kundens förslag samt kommer med egna ideer. Gått här i ett par år nu. Skulle inte för ngt byta frisör.
  • Pia M
    Pia M: Kunnig och inspirerande personal. Klippte till en tjusig frilla. Gav frisören helt fria händer!
  • Sofie J
    Sofie J: Bra frisörer som är ärliga och vet vad man passar i. Lägger ner mycket tid på att få till en bra frisyr och ger tips på hur man skulle kunna fixa en bra styling. Inte jättedyrt heller. Mycket trevlig personal
    Petra
    Petra: Jennie driver en fantastiskt trevlig liten salong på karlbergsgatan där jag gått i flera år nu! Jag går alltid ut supernöjd och känner mig som en victorias secret modell!!
  • Anette N
    Anette N: En mycket trivsam och bra salong! Fräscht och fint, trevligt och omtänksamt bemötande. Rita gjorde mig inte bara fin i håret utan glad hela dagen.
    MONICA J
    MONICA J: Mycket bra frisörer, bra priser för stamkunder. Trevligt och personligt bemötande! Alltid nöjd där!
  • Sanna
    Sanna: Gått hit kanske 5 gånger och brukar bli nöjd men idag (23/5-2013) fick jag en kille som inte förstod mig och knappt kunde svenska. Sa att jag ville toppa ca 5 cm och han klippte av 2 decimeter!! HELT JÄVLA PANTAD! Kommer aldrig gå hit igen. ÄR SÅ FÖRBANNAD! SKITSTÄLLE, GÅ INTE HIT för det är en ren chansning hur ni kommer se ut när ni varit där!! //Sanna N
  • Claudia A
    Claudia A: Jag klippte mig flera gånger med en super duktig tjej...blondinen :-). Dock fick barnen klippa sig med en annan där då hon hade semester...det var sista gången. De var arroganta, snäsiga, och kan ingenting om service. Men som sagt, när blondinen Jessica är där, blir man VÄL behandlad.
  • 11 omdömen
    Lovisa K
    Lovisa K: Inte alls nöjd. Klippningen var okej men frisören väldigt otrevlig och kort.
  • 6 omdömen
    Anna P
    Anna P: Mycket duktig och trevlig personal!
  • 5 omdömen
    Åsa B
    Åsa B: Finns ofta tid snabbt! Bra på pojkklippningar, snabbt och snyggt!