Frisör i Stockholms län

Bara i Stockholm finns det mer än 1400 frisörsalonger. Det finns allt ifrån små drop-in salonger till hela koncept som inte bara klipper dig, utan även serverar cappuccino, väljer ut kläder samt bestämmer vilket smink du ska ha. Priserna varierar givetvis och som med det mesta här i livet så får du vad du betalar för. Det viktigaste med ditt besök hos frisören är såklart att du går därifrån med en snygg frilla och ett leende på läpparna. Här på Reco.se hjälper vi dig hitta just det. Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter, rekommendationer samt deras samlade omdöme, allt för att underlätta för dig i din vardag.

Frisör
Sigtuna  (1 st)

Topp 25 frisörer i Stockholms län

• 14 omdömen
    Ida K
    Ida K: Efter många år av sökande har jag äntligen hittat min frisör och blivit en trogen stammis 🙏👇 Jag har gått från svart hemma-färgat hår (i 11 års tid) till blond på 1,5 år! En helt makalös resa som få frisörer ens vågar sig på. Under dessa 5 behandlingar har Mona med sin bayalage-teknik lyckats få mitt hår att se snyggt och levande ut även under resans gång. Hon har även gett mig personlig rådgivning ang produkter och hemläxa på hur jag ska ta hand om mitt hår tills nästa tillfälle, vilket har gjort att jag har kunnat behålla min längd (förutom att toppas då) Bilder på min hårresa går att finna på salong rootz instagram 📷 Vill du ha en frisör som är orädd, professionell, otroligt kunnig och som gillar en utmaning - då är Mona en frisör för dig! 🌸
  • 16 omdömen
    Philippe A
    Philippe A: Mycket bra bemötande. Skön personal som kan sin grej. Fick exakt den frisyr jag ville ha :)
  • 13 omdömen
    Daniel R
    Daniel R: Otroligt bra frisörer ! Spelar ingen roll vem som tar hand om dig, du kommer oavsett få en riktigt snygg frilla. Har tidigare hållt mig hos andra frisörer och aldrig riktigt varit nöjd men för 4 år sedan började jag gå till Gabriel och Alex på Hair- science sen dess har jag inte kunnat eller för den delen vågat klippa mig någon annanstans. När man kommer dit ser man oftast hemsk ut i håret, men efter lite surr och en bra fade kommer man ut som en helt ny människa. Är man mån om sitt hår bör man låta rätt personer handskas med den.
  • 21 omdömen
    Hanna L
    Hanna L: Hade bokat tid åt min dotter för klippning inkl tvätt. Kommer dit, får ett ganska drygt mottagande av en första tjej. Vi får sitta ner och vänta. Det kommer en andra tjej som ser ut att vara hur trött och sur som helst. Visar dottern till platsen, inget hej eller någon fråga alls. Jag berättar och visar ungefär hur mycket hon vill klippa, ca 7-10 cm. Jag går iväg till en närliggande affär och kommer tillbaka efter en kort stund. Där sitter dottern med en tredje frisör (vi träffar alltså 3 olika tjejer här) som har klippt av ca 20 cm av håret! Hur kan man då anklaga dottern?! Hur kan man ha en sån rörig salong där ingen verkar prata med någon, allra helst kunderna. Ett skämt! Klippningen tog 20 min fast jag bokat en 45 min klippning. Och ingen tvätt fick hon heller, fast jag bokat det. ALDRIG mer säger jag och en mycket ledsen dotter!!
  • 9 omdömen
    Hedda
    Hedda: Otroligt hög service och kvalité- varje gång, år efter år. Blir lika lycklig varje gång jag lämnar bygget och längtar alltid tills jag ska dit nästa gång.
  • 9 omdömen
    Nils v
    Nils v: Stockholms bästa frisersalong i min mening - både avseende klippning och färgning. Välutbildad personal med förflutet på Tony&Guy och med god trendkännedom, samt under kompetent ledning av Jenny Karlsson och Teemu Koivisto. Fräscha lokaler, bra kaffe och Sveriges bästa frisörer - ligger i den högre prisregionen men det med rätta!
  • 14 omdömen
    Sophia B
    Sophia B: Jag har klippt och färgat håret hos Thérese Thaning och Lovisa Erkhammar och båda är otroligt duktiga. Väldigt bra priser med tanke på hur mycket som ingår och hur mycket tid och engagemang de lägger ner på att göra kunden nöjd. De är otroligt lyhörda och lyssnar verkligen på en och ser till att man blir nöjd, samtidigt som de kommer med bra tips och råd om man är osäker på vad man vill göra med håret. Jag är alltid supernöjd när jag går därifrån.
  • Daniel S
    Daniel S: Igår klippte j,jag mig på Barbershop i nära Kristenbergs tunnelbana. Fantastisk kille som klipper så professionellt aldrig varit så nöjd, valde en klippning med fade, Ni killar som gjort det vet att det är megakort på sidorna. Den frisören är den bästa på länge, jag har gått på Björn Axen tidigare och han är överlägset bäst! Dom har specialpriser nu när det är nyöppnat salongen ligger i dom nybyggda husen mellan Kristineberg och Thrildsplan. Mvh Daniel
  • 17 omdömen
    PETRA H
    PETRA H: ALLTID nöjd efter besök hos Magnus. Trevlig pratstund o perfekt klippning. Alltid lika bra bemötande av de man möter. ❤️
  • Jenny M
    Jenny M: Mia är en fantastisk frisör som har färgat och klippt mig så att jag blivit nöjdare (och snyggare) än jag inte varit på många år. Hon tar sig tid och är noga med detaljerna och att vi utöver detta har sköna konversationer om allt möjligt är en extra bonus. Rekommenderar henne varmt!
  • 8 omdömen
    Roger A
    Roger A: Jag är SUPER NÖJD och jätte bra service och KEISY klipper JÄTTE BRA. Har gått här i många år och är super nöjd. TACK KEISY
  • 11 omdömen
    Sara O
    Sara O: Fantastisk ögonfransförlängning! Testat många i Stockholm men detta är i särklass den bästa!
  • 6 omdömen
    Karl N
    Karl N: Kan verkligen rekommedera nya Salong Koppar på Regeringsgatan 87. Härligt nyrenoverade lokaler. Alla frisörerna med lång erfarenhet med Ulrica i spetsen. Lycka till!
  • 10 omdömen
    Karin N
    Karin N: Har gått hos Monica hur länge som helst. Alltid lika trevligt och jag blir alltid lika nöjd!
  • Goran Z
    Goran Z: Bästa i hela Stockholm utan tveckan
  • Inger B
    Inger B: Alltid trevligt komma till Helene - om jag behöver boka om/ändra tid så brukar de fixa sej - duktiga, seriösa yrkeskvinnor hela Höjdargänget - Bra stämning - gott kaffe - men framförallt DUKTIGA & INSPIRERANDE FRISÖRER!
  • 4 omdömen
    HANNA E
    HANNA E: Mycket proffsig och trevlig frisör. Rekommenderar varmt!
  • Joakim V
    Joakim V: Jag har varit kund i många år och är alltid lika nöjd med resultatet. Rekomenderas! /Joakim
  • 7 omdömen
    Nathalie F
    Nathalie F: Precis lämnat studio Ribbing efter en påfyllning så tycker det är passande att lämna en rekommendation i samma veva! Jag har gjort mina fransar i 5 år nu och testat på många olika salonger. Jag har väl alltid blivit nöjd på de andra ställerna men efter ett tag tröttnade jag pga slarv, sena avbokningar och liknande och hamnade tillslut hos Josephine. Där har jag nu gått i snart 2 år och det jag fastnat för är att hon håller exemplarisk nivå på VARJE liten påfyllning och jag blir lika nöjd varje gång jag lämnar salongen. Hon håller sina tider och trots hennes stora kundkrets anpassar hon sig efter mina tider när vi inte riktigt får det att gå ihop. Det mina vänner är vad jag kallar service!
  • 3 omdömen
    Eleonor H
    Eleonor H: Lotta är jätteduktig jag är supernöjd tack!
  • Kennet L
    Kennet L: Grymt bra ställe! Frisörerna är riktigt duktiga och man får alltid bra service :)
  • 4 omdömen
    Åsa L
    Åsa L: Cajsa har klippt och inspirerat mig till nya frisyrer över ett år och jag är supernöjd! Mysig stämning och om man har tur får man huxflux en smarrig hemmagjord äppekaka i sin hand! Rekommenderar varmt detta ställe!
  • Johan Fredrik E
    Johan Fredrik E: Fantastisk personal, bra resultat och pris. Har vart kund sedan stenåldern och kommer aldrig att byta. /Johan
  • 3 omdömen
    Monica Elisabeth A
    Monica Elisabeth A: Dolly är såå bra! Hon klipper som man vill. I alla fall efter lite diskussion 🤪 hon är bäst.
  • 7 omdömen
    S
    S: Noll kontroll på saxen! När hon skulle klippa framme högg hon till med saxen så en hårlock blev 3-4 cm kortare än vi sagt. Det såg inte ut som hon tittade på vad hon höll på med. Hon märkte det inte ens, eller så låtsades hon inte se det - jag vet inte vad som är värst.
1...56789...17