Finntorps Hårstudio

Finntorps Hårstudio

Ring 08-718 08 83 www.finntorpsharstudio.se
4.5

Salong Finntorp hårstudio är centralt beläget i Nacka i en luftig modern lokal. Vi frisörer på salongen har som mål att kunden alltid ska vara nöjd med vårt hantverk. Detta möjliggör vi genom att hela tiden vidareutbilda oss inom hårtrender och tekniker för att hålla bibehållen hög kvalitet. Vår specialitet är håruppsättningar...

11 omdömen om Finntorps Hårstudio

Louise T
Skrev om Finntorps Hårstudio

Faranak är helt enkelt BÄST! Har gått dit i flera år nu och hon är den skickligaste på främst färgning jag vet! Hon har ett varmt hjärta, är otroligt noggrann med varje kund! Lokalen jättefin! Rekommenderas verkligen. / louise

Creative Headz Odengatan 75
4.7/5 i betyg av 1014 omdömen 4.7 av 1014 omdömen
BadgeTwoYears

Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!

Sara O
Skrev om Finntorps Hårstudio

Fantastisk ögonfransförlängning! Testat många i Stockholm men detta är i särklass den bästa!

Tünde Å
Skrev om Finntorps Hårstudio

Trevlig kunnig personal! Har färgat o klippt även slingor. Alltid nöjd!

Lazy Barber
4.8/5 i betyg av 308 omdömen 4.8 av 308 omdömen
BadgeEightYears

Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man

Margona B
Skrev om Finntorps Hårstudio

Kommer aldrig gå dit igen totalt misslyckad behandling o en nota de inte ville betala tillbaka

Marianne B
Skrev om Finntorps Hårstudio

Sköter allt med håret, plockar ögonbryn och trådar ansikte. Fin service och tillgänglighet. Ingen tidsbokning behövs. Lätt att parkera. Jag ger absolut betyget 5.

Sponsor
O Frisör
5.0/5 i betyg av 90 omdömen 5.0 av 90 omdömen
Badge2020

Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret int

Solveig E
Skrev om Finntorps Hårstudio

För det mesta bra bemötande. Klippning + färg Blandat, beroende på vem som utför behandlingen.

Britt-marie N
Skrev om Finntorps Hårstudio

Hej! Jag har anlitat Finntorps hårstudio 3 ggr och är mycket nöjd. Permanent och klippning alla gångerna. Jag blir nu stamkund där!

Monas Klippotek
4.8/5 i betyg av 178 omdömen 4.8 av 178 omdömen
BadgeFiveYears

Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör. Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst. Hon lyssna

Lisbeth H
Skrev om Finntorps Hårstudio

mycket nöjd som kund. ♡brakklippning och bemötande.

Elise S

Ett mycket bra bemötande Färgning och slingor Bra resultat Kund sedan 2 år

Holland Hair Södermalm
4.6/5 i betyg av 170 omdömen 4.6 av 170 omdömen
Badge2024

Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör

Yiassou B Yiassou B
Läs mer omdömen
Ingrid S
Skrev om Finntorps Hårstudio

Utmärkt service bra kvalité på frisörarbetet

Kiki B
Skrev om Finntorps Hårstudio

Vänligt bemötande. Lyssnar på kundens önskemål.

Creative Headz Odengatan 32
4.8/5 i betyg av 750 omdömen 4.8 av 750 omdömen
BadgeTwoYears

Trevlig och jätteduktig! Kan verkligen rekommendera!