Pan L:
Gick dit efter erbjudande på groupon. Kvinnan som klippte och bleker mitt hår var trevlig till man påpekar att det var inte vad man hade tänk sig. Tror att hon är färgblind för när jag påpekar att orangeblond var inte vad jag hade tänk mig klaga hon på att det var mitt egen fel för jag insistera att ha det så ljus. Kunde ha blekt det själv och får bättre resultat. När jag föreslog mörka slingor säger hon att det inte går för då måste man lägga till mer pengar. När hon ska börja klippa var jag tvungen att bestämma mig för exakt längd för det är omöjligt för henne att göra extra arbete eller justeringar. Sen sitter de o snacka om andra kunder som kacklande kärringar. Usch mer amatör får man leta efter. Allt är bra och fint tills man visar missnöje då är det dryga kommentar och beklagande som gäller. Ska färga över elände när hårbotten har återhämtat sig. Man får vad man betala för... Aldrig aldrig mer.
Maria E:
Sämst i stan. Jag har gått dit två gånger för att det är nära och billigt, men jag har aldrig fått håret som jag vill ha det. Första gången var jag nära tårar, andra gången blev jag bara besviken... och bestämde mig sedan för att aldrig någonsin mer gå dit.
Men jag ger den två i betyg för de är duktiga på gamla tanter. Min farmor blir alltid nöjd där.
kaled a:
iam one of the personal that was working there (black) of course and people will notice this cause everytime they go they will find someone new cutting there hair,i worked with him 2 years cause i was obliged ,i never seen such an egoist person like him he uses us like dogs we need to work from 10 till 7 or 8 or whatever ,and if you complain he will find someone esle and tell you hejdå and sure that other person he finds he will be working with 30 or 40 kr till the generous person makes it 50 then after sometime or if your (praktik)ends then its hejdå cause you were bad as a frisör
Satu-Sinikka Tuulikki E:
ALRDIG mer Gråbo Klippsalong! Det var sämsta klippningen jag varit med om. Snett, väldigt ojämn klippt, på vissa ställen är håret 1-3 cm kortare på ena sidan. Trist med dåligt omdöme pga en person inte kan sitt jobb
Monica K:
En icke kundorientera eller kundvänlig salong där de har egna regler om färgsättning, kundvård och klippning.
Detta ska föreställa mig i uppljusade slingor i mitt mellanblonda hår, så blev det inte och Salongen hävdar efter denna behandling att det är precis som jag ville ha det! Vilket ger en utomjordisk känsla. Varnar alla besökare och kunder för denna salong. Återbetalning av 2 000 kr för att få skadan åtgärdad vore på sin plats.
Patrik A:
Säljer defekta bilar som dom köper billigt från bilfirmor och sedan säljer som genomgångna. Märkte efter ca 1,5 vecka att kylarvatten försvann. Visar sig att hela kylet bågnat och kollapsat i underkant. Dom har alltså inte ens tittat under bilen.
Kommer givetvis bli en rättslig tvist om detta.
Pernilla R:
Riktigt usel service!!!
Bokade 2st tider för mig och min kille, dagen innan kl 16.30 ringer dom och säger att friören är sjuk och inte kan fixa en annan tid för mig. Då har min kille kvar sin tid och kommer dit dagen efter för att klippa sig.. jo men då hade de sagt fel tid till min kille som då var "försenad" (de skickade även INTE ut en bokningsbekräftelse som de skulle) idag fick vi hem en avgift på 600:-?? det sämsta jag vart med om.. När ni gör fel från början kanske ni ska tänka på vem ni skickar fakturorna till!
Irene:
Slingade och tonade håret, önskade kall ton men håret blev gult och märkte dessutom att frisören inte hade sköljt ur toningen eller blekningsfärgen riktigt på ett ställe i hårbotten. Sa på ett vänligt sätt att jag inte var nöjd med slingorna/toningen och reaktionen från frisörerna blev då väldigt otrevlig. De förminskade mig som kund och sa respektlösa saker som att jag är färgblind. Tillslut gick de med på att korrigera lite, fick två ljusa slingor högst upp på huvudet som hade en helt annan färg än resten av håret och jag lämnade återigen salongen med blekningsfärg i hårbotten som frisören inte sköljt ut riktigt. Det märktes att frisören var upprörd och nonchalant när hon behandlade mitt hår.
Clas Edvin A:
Ganska sunkiga lokaler som luktar cigarettrök och som inte verkar ha städats sedan de inreddes på 70-talet. Hade en känsla av att en dusch var nödvändig så fort jag kom hem! Dessutom blev min frisyr mer åt pottfrisyr-hållet än vad jag hade räknat med. Kan inte rekommendera detta ställe.
Alexander B:
Helt otroligt dåligt!
Hade bråttom och passade på då denna salong ligger bredvid lunchstället. För det första ville hon ha 350kr. Jag hade brådis och tänkte, ok kör på. Jag bad om att få behålla så mkt längd som möjligt och ge mig en frisyr som var lättskött. Väl hemma håller flickvännen på att garva ihjäl sig och jag har, efter två dagar, fått höra "har du klippt dig själv eller" två gånger. Man hade inte kunnat komma undan med min frisyr på 70:talet ens. Givetvis gick jag tillbaka och ville reklamera, möttes av totalt oförstånd och apati. Jag vill dessutom tillägga att jag inte är särskilt noga med min frisyr. SÅ illa är det!