Frisör i Västra Götaland

Härryda  (1 st)

Topp 25 frisörer i Västra Götaland

• 743 omdömen
    Elvira L
    Elvira L: Anna är super trevlig, hon lyssnar på vad man säger och hon kommer med bra tips/råd vad som skulle passa. Hon tvingar aldrig på en att färga eller klippa sig på ett visst sätt eller försöker sälja en massa produkter
  • Syster och Bror Salonger Skövde

730 omdömen
    Pamela O
    Pamela O: Så trevlig och ett proffsigt utfört jobb Är jätte nöjd
  • Landelius by Rebecka

346 omdömen
    Kaija N
    Kaija N: Kunnig duktig personal i sitt yrke ! Trevligt bemötande!
  • Frisör alltiklipp

408 omdömen
    Yvonne H
    Yvonne H: Har gått på salong Allt i Klipp i många år.Det är Anette som fixar mitt hår, både klippning och permanent och jag är alltid lika nöjd,. Var och klippte mig för ett par dagar sedan, och kände vilke,t hantverk dom utför, otroligt proffsigt.. Så en stor eloge till Anette,, förutom att du fixar håret, har vi oxå haft många trevliga samtal under årens lopp. 🌹
  • VOSS skönhetssalong

289 omdömen
    Alexandra G
    Alexandra G: Mysig och välkomnande atmosfär. Isabell sätter verkligen guldkant på besöket oavsett behandling. Frisörerna är även dom toppen ☺️
  • Studio Luminous

88 omdömen
    Seija Marita L
    Seija Marita L: Den bästa och finaste behandling med lyxkänsla utav en härlig hårbottensmassage, klipp och styling helt underbart, jag är supernöjd Tack Mia du ör bäst ❤️
  • 285 omdömen
    Clara Sabina Anna E
    Clara Sabina Anna E: Alltid lika nöjd med bemötande, behandling och resultat!
  • 32 omdömen
    Adam W
    Adam W: 10/10 bösta jag vsrit på i 🇸🇪
  • 44 omdömen
    Liselott O
    Liselott O: Stamkund hos Tina Hultmark i över 30 år. Nöjd med klippningen varenda gång. Förväntningarna har inte bara motsvarats utan överträffats. Med råge. Tina är exceptionell både som frisör, entreprenör och person. Erbjuder trygghet, säkerhet, kunskap, ärlighet och en stor portion värme. Kärlek. Till professionen och till människan.
  • 103 omdömen
    Gunilla N
    Gunilla N: Alltid trevligt och professionellt bemötande. Alltid nöjd med resultatet av behandling; klipp / slingor / tvätt / massage 👌🏽
  • 154 omdömen
    Alicia K
    Alicia K: Jasmine är flexibel när det gäller tidsbokning, får dig att känna dig trygg under behandlingen, är noggrann i sitt arbete och är alltid trevlig i sitt bemötande! Är så nöjd med resultatet, vilket jag blivit varje gång och därför jag går tillbaka gång på gång :)
  • 85 omdömen
    Elin L
    Elin L: Riktigt bra service och svarstid på Mail! Man blir alltid nöjd med resultatet av både klipp och färg! Sist men inte minst, stylingen!! 🌟👌🏼
  • 184 omdömen
    MERIAM K
    MERIAM K: Jätteduktig och supertrevlig frisör som verkligen förstår hur man vill ha håret! Rekommenderar verkligen! 😍
  • 82 omdömen
    Frida W
    Frida W: Alltid ett trevligt och professionellt bemötande. Superduktiga frisörer.
  • 98 omdömen
    Zhenni Z
    Zhenni Z: Jätte nöjd med stil. Duktig jobb
  • 64 omdömen
    SENA M
    SENA M: Jag klippte mig och gjorde slingor hos Sara. Mycket proffsig och trevlig frisör. Blev supernöjd med resultatet, servicen och bemötandet👌🏼 Rekommenderar varmt🌟🌟🌟
  • Anton O
    Anton O: Även jag såg rekommendationerna här på Reco och mina höga förväntningar var inga problem för frisören. Blev jättebra bemött. Allt toppen. Tack!
  • 22 omdömen
    Madde M
    Madde M: Jätte bra bemötande! Duktiga frisörer, fick exakt hur jag ville ha det.
  • 20 omdömen
    Anders K
    Anders K: När jag upptäckte Gro för några år sedan och började gå dit regelbundet innebar det ett rejält lyft i mitt ”hår&skägg-liv”. Dels för att Simon och gänget är superduktiga och seriösa i sitt yrkesutövande, men också för att det är så jäkla trevligt och mysigt att gå till samma ställe varje gång. I love it!
  • 15 omdömen
    Veronica K
    Veronica K: Varit kund hos Kashma i flera år och är mer än nöjd varje gång. Kashma tar sig tid att lyssna och vet precis hur jag som kund vill ha det. Kan varmt rekommendera Salong Kicki.
  • Marina N
    Marina N: Upplevt en för mig mardrömsliknande situation där det mesta av mitt långa hår satt ihop på huvudet som två stenklumpar av hårinpackning som satt i under natt. Fanns ingen chans i världen för mig elr någon i min bekantskap att kunna lösa detta. Jag ringde Pia i ren desperation och hon lugnade mig redan på telefon; kom så tittar vi inga problem. Jag kom till salongen och blev så väl bemött då jag fortfarande var i chock hur mitt hår hade kunnat bli på detta sätt. Den fantastiska personalen började effektivt att jobba med mitt hår som jag då trodde var en helt omöjlig uppgift och grät för jag trodde saxen skulle användas. Jag blev då igen lugnad av proffs som sa vi gör allt vi kan för att rädda ditt hår. Med tålamod och aldrig lämnad ensam kämpade man i hela 6 timmar för att upprätthålla mitt lugn och min tro. Pia med personal lyckades och jag tackar min lyckliga stjärna att man åtog sig detta men som Pia säger; vi gör allt vi kan för våra kunder. Jag är idag lycklig att kunnat behålla mitt hår vilket givetvis är viktigt för mig. Det som var viktigt i hela historien är att jag blev RESPEKTERAD mitt problem blev ACCEPTERAT och man FULLFÖLJDE uppdraget med ett tålamod jag aldrig sett maken till. Inte bara en ros utan en hel bukett till Pia med personal. Ni räddade mig! All kärlek ❤️
  • Emelie W
    Emelie W: Jag gick ditt och bad om rådgivning för att ljusa upp mitt hår. Hon la i blekning och brände sönder det och sedan ville att jag skulle betala för en klippning. Blev väldigt illa bemött av tjejen som brände sönder mitt hår. Chefen fanns i salongen men kom aldrig fram och bad om ursäkt för vad som har hänt. Är fruktansvärt ledsen för mitt förstörda hår och hur jag blev behandlad...
  • 13 omdömen
    ALI K
    ALI K: Alltid nöjd med min klippning . Kommer tillbaka
  • 10 omdömen
    RICKARD T
    RICKARD T: Mycket nöjd! Gått 10 år hos prisvinnande barberare i centrala Göteborg men det här var närmare mitt nya hus och resultatet blev minst lika bra på kortare tid. Gjorde både hår och skägg men har kanske inte världens mest komplicerade krav. Hur som helst väldigt nöjd med allting och kommer gå hit igen.
  • 10 omdömen
    Anna F
    Anna F: Väldigt bra bemötande, kände mig välkommen så fort jag klev in. Fick en kopp kaffe och frisören Kajsa fixade mitt hår precis som jag ville ha det. Jag fick hjälp med klipp och färg, samt ett köp av utvald kevin murphy hårprodukt. Fem av fem!
123...6