Golfbanor i Skåne

Klippan  (1 st)
Perstorp  (1 st)
Vellinge  (1 st)

Topp 8 företag inom golfbanor i Skåne

• Välkommen till Perstorps Golfklubb! Här hittar du en naturskön 18-hålsbana i norra Skåne.
    Ann-Eva Å
    Ann-Eva Å: Min hemmaklubb Perstorps GK är fantastisk vackert belägen i Skånsk bokskog, små sjöar kantar vissa hål, sjöar med unika flytande öar, dammar med inplanterad karp, ett gäng gäss gödslar våra fairways och kläcker gässlingar hos oss varje år. När grodynglen ger sig upp på land får man vara försiktig, så dessa också får ett fortsatt liv. Det lönar sig att planera spelet nogsamt från tee för att inte hamna ute i bokskogen. Greenerna är luriga och kräver din fulla uppmärksamhet vid puttning, korthålet nr 14 är ett av banans signum-hål, här kan allt hända. När klubben öppnar för säsongen, öppnar även vår golfrestaurang, här serveras god och vällagad mat. I receptionen blir man alltid bemött med ett leende. Jag älskar min hemmaklubb, trots många är som medlem bjuder banan mig alltid på en helhets upplevelse utöver det vanliga.
  • Fredrik N
    Fredrik N:
  • Henric C
    Henric C:
  • 1 omdöme
    Martin A
    Martin A: En mycket anrik golfklubb med 85 år på nacken som ligger längst ut på Bjärehalvön där man ser havet från samtliga 18 hål. Banan har seaside/links-karaktär med många torvade bunkrar och är ofta utsatt för hård vind vilket sätter även den riktigt duktiga spelaren på svåra prov. Torekovs GK har flera år i rad rankats högt på listor över Sveriges finaste golfbanor och utsågs bla till 12:e finaste av Golf Digest både år 2007 och 2008.
  • Martin A
    Martin A: En mycket familjär och trevlig golfklubb. Banan är kuperad och öppen med en underbar utsikt över Bjäre. Greenerna är alltid väldigt jämna och fina precis som övriga delar av banan. Är väderberoende eftersom fairwaybevattning saknas.
  • 1 omdöme
    Victor L
    Victor L: En liten restaurang och bar med en mycket bra buffé. Bra service och god mat alla dagar i veckan. Baren är inget att rekommendera men hushåller restaurangen med dryck till ett ansenligt pris. Jag anser att Flommens Golfklubb erbjuder prisvärd mat!
  • Ulf J
    Ulf J: Tyvärr har jag inte mycket positivt att säga om banans layout eller skick. Jag kommer inte spela här några fler gånger. Blinda utslag, tröga greener, några riktigt dåliga hål, tog över 5 timmar. Det enda positiva var hål nr 11 par 5, som var riktigt bra och roligt.
  • Mads J
    Mads J: Har været på besøg i Århus og spillede på Kristianstad GK, som vi har fået at vide, at det må være noget helt specielt. Vi var otte venner, som ofte går rundt i Sverige og nyde god golf, gode boliger, og næsten lige så god som Tuborg øl er. Men hvad var det for en joke, skal denne golfbane sandsynligvis være det værste golfbanen spillede vi på i de sidste 11 år. Dårlig fairways, tilgroede ridges i bunkers og sand på greens og skamløse green-fee på 400 svenske kroner. Pas på denne golfbane, vil du Kristianstad, anbefaler vi dig at spille på Skepparslöv GK, som er virkelig meget underholdende og veldrevet.