Gym på Norrmalm

6 rekommenderade företag inom gym på Norrmalm, Stockholm

• CAROLINE L
    CAROLINE L: Pasient bemötande ***** känner sig välkommen, man syns när man sitter väntrummet.vänlig bemötande från receptionen. Hög kompentens på personalen dem vet vad du säger och ger bra träning/behandlingar. David/ anders suvuräna VD
  • Driver du gym i Norrmalm?

• Lisa P
    Lisa P: Gillar detta Sats för att det har bra öppettider men om man ska gå på pass gäller det att boka. Minus för att det är för få duschar och att det ibland slarvas med städningen.
  • Jenny S
    Jenny S: Väldigt få maskiner som är slitna även nu efter renoveringen. Känns väldigt inriktat på att killar tränar, inte tjejer. Tv apparaterna fungerar inte och duscharna är trötta skolduschar. Badet är helt ok.
  • 2 omdömen
    Emma B
    Emma B: Gillar att man med ett kort kan träna på alla gym till väldigt lågt pris. Föredrar gymet på Hötorget då de även har gruppträning men det är skönt att testa olika gym också och det vid Stureplan funkar det med. Plus för tjejgymet!
  • Daniel f
    Daniel f: Gick dit för att kolla möjligheten att duscha där c:a 2 ggr i veckan efter min morgonlöpning till jobbet. Givetvis skulle jag betala för det men kanske inte ordinarie pris. Fick underliga blickar och ett. -Nej, det går inte. Det blir inget SATS-kort framöver.
  • Driver du gym i Norrmalm?

• Matias Staal R
    Matias Staal R: Fint träningscenter. Fint bemötande. Skriver recension då jag tycker man ska vara uppmärksam på koncernen bakom centret. 1) "Dolda" extraavgifter efter du avslutar ditt medlemskap. Jag avslutade mitt medlemskap sep 2021 och får betala årsavgift 1 år efter jag sagt upp mig. Försökte leta upp i avtalet jag undertecknat med NW, men hittar inte det. Jag är inte jurist, så är säkert något jag missat, men fruktansvärt irriterande pengar att betala (även om det inte var så mycket). 2) I princip omöjligt att komma igenom till kundservice. Går inte att mejla, Tel öppen 8-13 och chatt öppen 14-17. Riktigt dålig stil av en så stor koncern som NW. Vill man inte hjälpa medlemmarna, ska man inte hålla på med serviceyrken.