Helena R:
Funktionsmedicin har lockat mig sedan jag först hörde talas om det för ett tiotal år.
Hösten 2023 kom jag ur ett av de tuffaste åren i mitt liv, vilket fyllt mig med en stark önskan att fylla livet med mer Liv. Samtidigt hade FunMed figurerat i mina flöden under ett par års tid, så när jag såg information om det årliga Plus-medlemsskapet bokade jag ett inledande samtal. Efter bara ett par minuters samtal hade jag bestämt mig, och Plus-medlemsskapet var i hamn.
Merparten av alla mina samtal och möten har skett online, men då det var dags för ett uppföljande läkarbesök i vintras sammanföll det med en privat vistelse i Stockholm, så jag fick en tid att träffa Linus på plats.
Fina lokaler, men än mer – vilket fint bemötande! Varmt och professionellt, humoristiskt och innerligt. Alla jag stött på som arbetar på FunMed verkar ofantligt nöjda, och det märks. Ni verkar alla må bra, och det inspirerar, eftersom välbefinnandet är en så viktig del av att just fylla livet med Liv.
Så tack!
Suzanne O:
Jag är väldigt nöjd med min husläkare. Får största respekt när jag framför mina medicinska problem. Bra uppföljning med medicin, remiss och blodprover. God återkoppling i ärendet.Känner förtroende för de läkare jag träffat.