Hälsokost i Stockholms län

Täby  (1 st)

Topp 25 företag inom hälsokost i Stockholms län

• 83 omdömen
    Elvira S
    Elvira S: Baa är som en andra familj! Kunde inte varit mer nöjd med mitt val
  • Maria K
    Maria K: Har tagit dessa i drygt ett år och har så många nya friska strån som är decimeterlånga nu. Min frisör märker stor skillnad på håret.
  • Holli.se

Verifierat företag
    4 omdömen
    Marie K
    Marie K: Enkelt och jag kan göra det när jag vill på dygnet
  • Jan E
    Jan E: Skitbra om man är rik som jag! Är du inte rik och slö nog nog att köpa saker du skulle kunna koka hemma om du har en dator och en kastrull och 15min och är sur är du inte målgruppen de söker.
  • marja w
    marja w: Väldigt vänligt,kunnigt bemötande. personalen tar sig tid med varje kund,är intresserad,kommer med tips och förslag om man undrar över något,ej påträngande,man kan gå och titta lugnt i affären om man vill. Så här önskar man bli bemött även i andra affärer!
    J
    J: Mycket bra bemötande. Seriöst och välkomnande. Upplevde stort kunnande inom Maharishi Ayurveda produkter. Rekommenderas Varmt!!!
    Maurine F
    Maurine F: Underbart mysig butik med stort urval, trevlig och kunnig personal, samt vettiga priser. Örter i bokstavsordning gör det lätt att hitta och besparar en mycket tid. Kommer gå hit ofta! :)
  • Ingrid V
    Ingrid V: Vill du träffa en naturläkare som arbetar verkligt professionellt med helheten människa,ska du besöka Maths Blomqvist. Mötet kan komma att förändra ditt liv från grunden
  • Ingrid
    Ingrid: Så mycket fina varor som jag inte kan hitta på annan stans. Jag åker buss från stockholm till Norrtälje bara för att handla där.
    Margareta H
    Margareta H: Dr Fan Xiulan har byggt upp en fantastisk oas av hälsa. Här kan du träna Qi Gong för livet, få olika behandlingar - akupunktur, massage, koppning, moxa och mycket annat. Jag är djupt imponerad av kliniken. Det självklara valet för att bibehålla vitalitet och hälsa.
  • Lotta M
    Lotta M: Trevlig och tillmötesgående personal. Stort utbud. Har även en hel del produkter som kan vara svåra att få tag på i på de stora kedjorna.
  • 6 omdömen
    Sofie B
    Sofie B: Ger ett engagerat intryck och kan mycket om sina produkter.
  • 3 omdömen
    Alexandra E
    Alexandra E: En av Stockholms bästa ekologiska vegetariska o vegan butiker. Här kan du köpa lyxgodissnackset från The RAW Chocolate Company, chokladdoppade russin eller mullbär för 35 resp 45 kr! Absolut godast o har inte hittat det någon annan stans ännu. De cholkaddoppade mullbären smakar ren chokladkola och russinen marmeladgodis. Den godaste ramslök taifun tofun finns också, inte på så många andra ställen alls, ibland på Ekoaffären. Billiga nötter, billigast på RAW crackers och kokoschips, utmärkta att ha i ryggan, mycket RAW produkter.
  • 3 omdömen
    Lotta M
    Lotta M: Otroligt okunnig personal som dessutom är översittare av stora mått. Oslagbar kombination (för den som är ute efter konkurs). Det går inte att fylla på en kopp som redan är full. Jag sätter aldrig mer min fot där.
  • Ida A
    Ida A: Trevlig personal och mycket hjälpsam!
  • Ulla-Britt J
    Ulla-Britt J: Fick hem mitt paket av Omega-3 idag, gud vilken trevlig service! Jag var först skeptisk, men är riktigt nöjd.
  • maria r
    maria r: Blueberrys perosnal är grymma, sjukt trevliga och kan allt om mat och hälsa. Smaka deras "chokladbollar" som är supernyttiga och gjorda av nötter och massa nyttiga saker. När jag var där va prinesessan Madelen där!!!!
  • Henrik B
    Henrik B: Trevliga. Släppte in mig efter stängning. troligen lägst priser i stan
  • johan W
    johan W: håller med alexander D. Helt ok utbud, men servicen är lite tvivelaktig.
  • 4 omdömen
    Emma Johanna P
    Emma Johanna P: Riktigt dålig kundservice och oschysst affärsmodell. De skickar och tar betalt för maträtter som man inte valt, då man hos detta företag måste välja vad man INTE vill köpa istället för att bara välja vad man vill köpa. Många rätter är dessutom knappt ätbara tyvärr.
  • smirre a
    smirre a: Mest Oseriösa företaget på marknaden ..
  • Linda A
    Linda A: Usel kundservice! Påstår att varor som skickas i retur är smutsiga bara för att slippa godkänna returen. På så sätt tvingar dom igenom försäljningar. Oseriösa och svarar inte på mail!
    Margareta H
    Margareta H: Hälsa Mann är inte en butik som håller Konsumentombudsmannens riktlinjer och lagar för hur försäljning bör bedrivas och därför är det bättre att inte handla här alls. Butiksägarinnan Nirmala Brant-Lundin är inte en ärlig person. Ett byte av en vara förvandlades till ett surrealistisk drama. Det är omöjligt att resonera med denna kvinna eftersom hon ljuger om allt, slingar sig och avleder samtalet genom att ta upp helt ovidkommande ämnen. Jag försökte tala om att byta en rakhyvel och hon svarade med hur det är att köpa en Maserati. Jag har idag anmält företaget till konsumentombudsmannen och vi får se vad de har att säga om allt.
  • thomas t
    thomas t: Jag köpte en produkt som var gammal men datumet visade att vara nytt./5 olika personer provade produkten och sade att det smakade gammal och dålig jag sade detta i butiken och de sade med andra ord att det är mitt problem….
  • H
    H: Kvinnan som gav massage knådade musklerna åt fel håll och klämde nerver mot ryggraden. Idag, en dag senare, har jag fortfarande ont i nacken. Hon var duktig på fotmassage, men i övrigt var det en katastrof. Jag var på väg att resa mig upp och gå eftersom jag befarade att hon skulle skada mig! De kanske finns andra som är jätteduktiga här - jag kan bara uttala mig om den behandling jag fick. Stor varningstriangel!!