Industriteknik i Stockholms län

Lidingö  (1 st)
Nacka  (1 st)

Topp 17 företag inom industriteknik i Stockholms län

• Jan J
    Jan J: Hög kompetens och kunskapsnivå!
  • Lars Gösta Z
    Lars Gösta Z: Jb Ecotech besiktigade våra solceller efter en installation av Svea Solar. Jb Ecotech hade kunnig och trevlig personal och gjorde en bra besiktning till ett rimligt pris.
  • Milos J
    Milos J: Vi behövde snabb hjälp med att skära upp plattor till ett badrumsprojekt där väldigt höga krav ställdes. Företaget utförde jobbet utan anmärkning, i tid. Förutom kvaliten på utförandet fungerade kommunikationen, bemötandet och paketeringen utomordentligt bra.
    evo m
    evo m: Mycket trevliga människor med god service. De var kunniga och gav ett väldigt professionellt intryck. Rekommenderas mycket starkt.
  • Annikki E
    Annikki E: Självklart rekommenderar jag detta! ==== Kanooon!! Här kan din kisse vara trygg... kan även gå ut om han/hon måste få det!
    Gael Michael Augustin T
    Gael Michael Augustin T: Proffsigt, expert på kolfiber och carbon fiber Det nya verkstaden är grymt fint. Kenneth är super duktig, trevligt, lyhörd och palitlig. Behöver du hjälp med att laga kolfiber delar till din bil eller båt kan jag varmt rekommenderar Swecomposite i Rimbo, nära Norrtalje.
  • Thomas P
    Thomas P: Karl Björks "gula bok" innehåller det man behöver som maskinkonstruktör. En väldigt kompakt samling som nästan ryms i bakfickan.
  • e
    e: Trevligt bemötande. Sätter kunden i fokus. God service - informativ säljkontakt - stämde med vad varan utlovade.
    Bengt Å
    Bengt Å: Bra bemötande och mycket driftsäkra produkter. Levererade i tid komplett med installation. Kan inte klaga på något speciellt.
    Bita H
    Bita H: Trevligt bemötande och bra guidning. Det är svårt att läsa sig till hur bra de här larmen är. Jag blev erbjuden att få lyssna på hur de låter också. Det är ett tips till de som är osäkra.
    Andreas W
    Andreas W: Gjorde ett bra jobb. Känns pålitliga!
  • Lena N
    Lena N: Varmaste rekommendationer till att anlita denna redovisningsbyrå. Ett personligt och kompetent företag där du kan få hjälp med allt inom redovisning, deklarationer mm. Har varit kund där i många år. Humana priser. Sammantaget mycket professionella och ansvarstagande.
    M
    M: ......................................................................................
  • Robert E
    Robert E: Renaste bilmecken i stan, inte en oljefläck nånstans! Och antagligen en av de allra bästa på att renovera automatlådor. De tar betalt men gör ett bra jobb!
    Greger N
    Greger N: Trevligt bemötande, men jag vill varna för deras bryggor. Det är usel kvalitet och illa utfört - se upp. Att få bryggan reparerad är omöjligt trots att jag är beredd att betala. Märkligt kundbemötande kan man tycka. Varning!
    Tomas B
    Tomas B: De ringde mig idag och ljög under hela samtalet sa att de firade 10 årsjubileum och att de denna vecka hade ett unikt erbjudande en gratis högtrycks tvätt!! Detta erbjudande har de kört i fler år inte bara en vecka och gratis var den inte heller.
    Conny S
    Conny S: Vet inte om dom gör jobbet bra men en utav dom kör som idioter i alla fall och höll på preja mig av vägen vid årstaberg onsdagen 19/9-2012 och hade regnummer GZA720. Har sett idioter i trafiken men den här killen tog priset!