Industriteknik i Västra Götaland

Kungälv  (1 st)
Mölndal  (1 st)

Topp 5 företag inom industriteknik i Västra Götaland

• Håkan S
    Håkan S: Lite långsamma men levererade en mycket kompetent energideklaration. Gratis värmekamera var välkommet.
  • Lovisa M
    Lovisa M: Mycket duktiga och kompetenta ingenjörsstudenter som genomför teknikkonsultuppdrag till förmånliga priser. Levererar alltid!
  • 1 omdöme
    peter k
    peter k: företaget kan rekommenderas med det varmaste .Levererar alltid över förväntan .jag är mycket nöjd över resultatet .företaget besitter kunskaper å färdigheter på många områden. lösningarna var mycket prisvärda. ett företag att rekommendera
  • Artho stefan W
    Artho stefan W: Vi köpte en Enequi batterie anläggning som skulle spara elen vi producerar med solceller. Anläggningen includera en växelriktare och off-grid funktion. Efter två år batterier fungerade inte längre och sen erfor vi att de ger ingen garanti på inget. Vår handlare och installateur måste ersätta allt och fick ingen erbjudande eller stöd från firman. Han hade ett meijl med besked att fem år garantie finns, men nu da de att det var fel av försäljaren. Både två meijl vi skrev fick inga svar. Vi betalde mer än 220 000 SEK och nu köra de med oss som vi existerade inte. Mycket dåligt!
  • 1 omdöme
    Ayse Nurten Ö
    Ayse Nurten Ö: Mycket besviken på säljaren avseende en personbil av märket Porsche 356 av 1964 årsmodell med registreringsnummer BHG603. Bilen är inte alls som säljaren beskrivning. Jag hade två mycket viktiga frågor som besvarades för att förskottet på 60.000:- skulle utbetalas till säljaren. Första frågan var, vilket skick säljaren skulle sätta på bilen mellan 1-10? Han satte en 9:a. Då kom också följdfrågan, är bilen i utställningsskick? Svaret blev ja utan tvekan. Fick därefter endast två bilder på bilens svagheter via e-mail. Därför hyrde jag både biltransportlastbil & chaufför och åkte 45 mil för att betala återstående 540.000:- och hämta hem bilen. Det visade sig vi framkomst att bilen inte motsvarade säljarens beskrivning och då givetvis inte heller mina förväntningar. Nu kom säljarens rätta sida fram, blev som ombytt när jag punkt efter punkt upptäckte skador och felaktigheter som inte nämnts eller skickats som bilder. Nu blev han nervärderande och ifrågasatte mina kunskaper och frågade, ska du verkligen köpa en bil som denna. Du måste ju förstå att den har patina. Tror nog säkrast att du ska hålla dig till nya bilar var kommentaren. Frågan är nog med facit i hand om denna säljare ska sälja begagnade bilar? Den prisvinnande kommentaren var nog alla fall, du frågade inte efter fler bilder och köpte bilen osedd. 1. Varför ska jag fråga efter fler bilder om bilen är i utställningsskick med betyget 9 över 10, helt enligt säljaren. 2.Om man endast får två bilder på skador, då tror man också att det är allt. 3. Säljaren nämner heller inte dessa skador på telefon, trots att jag frågar om det finns några skador utöver dessa två som bifogades på bild. 4. Säljaren försöker nu vända detta mot mig att jag köpt bilen osedd och skickat förskott på 60.000:-. Jag försökte istället förklara detta med att säga att detta lägger ju ännu mera ansvar på säljarens axlar, då jag måste ha så pass högt förtroende och tilltro till säljaren att jag skickar 60.000:- i förskott, helt osedd. Detta sker endast med den bakgrund säljaren har och bör självklart veta vad som är av vikt och inte fördölja sådant som är av vikt. Dessutom så skrev säljaren att det var "jämt skägg” med en annan spekulant men om jag snabbt överförde handpenningen, så skulle jag få köpa den. Gav mig heller inte mycket till utrymme att köpa bilen sedd och undersökt Det kom senare fram att säljaren hade tagit många fler bilder men dessa skickades aldrig till mig. det sedan också visar sig att viktiga bilder på bilens skador hade undanhållits mig, ökar tvärtom säljarens ansvar. Jag fick endast två bilder som man ser knappt något som avser skador att försöka undfly ansvar med att säga att jag aldrig frågade om fler bilder är tämligen patetiskt man kan inte fråga om bilder på skador man inte känner till eller ens har blivit informerad om! Säljaren kan heller inte skylla på okunskap om bilar, då man har ett långt förflutet på Volvo samt idag bygger bilar från grunden. Svensk näringsgrensindelning enligt bolagsverket avseende Creare Form AB: 29101 Tillverkning av personbilar och andra lätta motorfordon 71122 Teknisk konsultverksamhet inom industriteknik Det var mot denna bakgrund samt försäkran jag fått om skicket som jag betalade förskottet utan att se bilen. Jag fick förskottet återförd till bankkontot men säljaren förvägrar mig ersättning för resan, hyran av transportbil & chaufför mm för 3600:-. Vill nu varna alla att göra affär med säljaren och den som är intresserad av denna Porsche 356 med reg nr BHG603 bör nagelfara bilen ordentlig innan köp görs!! Givetvis, får och ska en säljare kunna göra vinst på sina försäljningar men att sälja den för 600.000, där man har betalat 420.000 för ett år sedan och inte heller åtgärdat dessa fel, visar tyvärr bara säljaren var ute efter snabba pengar! Sedan finns det allvarligare saker som jag inte kan skriva om här! Den som vill ha mer information, kan maila till abbedee911@gmail.com.